„Не се притеснявах“: актрисата Дженифър Лорънс говори за заснемането на откровени сцени

0
701
  • Изненадващо, филмовият екип разубеди актрисата от голи сцени.
  • Американската актриса Дженифър Лоурънс се опита да разубеди да не се появи гола в новия си филм No Offense, пише Variety .

    Според знаменитостта на снимката има кадри, на които тя се появява без дрехи. По-специално, това е сцена на плажа, където нейната героиня се бие с друг герой.

    Изненадващо, филмовият екип не подкрепи подобно решение и се опита да убеди актрисата да премахне „голотата“ от филма. Колеги постоянно я питаха дали е сигурна в решението си. Въпреки това, според звездата, всичко се оказа “забавно”.

    „Близките ми и екипът ми се държаха коректно и постоянно ме питаха дали съм уверена в решението си. Не искаха да съм гола. И това изобщо не ме притесняваше“, каза 32-годишната актриса.

    Защо да се срамуваш? Преди около десет години откровени снимки на Дженифър Лорънс и десетки други знаменитости изтекоха чрез iCloud в мрежата.

    Сред жертвите бяха още: Кирстен Дънст, Кейт Ъптън, Скарлет Йохансон, Риана, Аврил Лавин, Уинона Райдър, Виктория Джъстис, Мери Елизабет Уинстед и др.

    No Hurts е тийнейджърска комедия, в която на героинята на Лорънс се плаща да излиза с 19-годишния Пърси и да му помага да се отпусне, преди да отиде в колеж. Филмът беше пуснат в световен мащаб на 23 юни.

Дженифър Лорънс лъсна гола в еротична сцена от последната си лента „Червената лястовица”

 

В мрежата изтече много еротична сцена от новия филм на Дженифър Лорънс „Червената лястовица”. Кадрите бяха разпространени от сайта Celeb Jihad.

 

На горещото видео героинята на Лорънс  се съблича чисто гола пред група мъже, седнали зад бюрата си. В следващата сцена пък съблазнява мъж в хотелска стая.

В лентата „Червената лястовица” Лорънс  играе руска проститутка шпионка.

Преди време актрисата призна за проблемите, с които всеки път се сблъсква заради голите сцени във филмите си.

„Моят персонаж трябва да се съблече пред цял клас, а аз трябва да сваля дрехите си пред цялата снимачна група. Много се притеснявах от това”, разказва тя.  Лорънс подчертава, че заради многото сексуални теми в лентата дълго е размишлявала да вземе ли участие в лентата.

https://blitz.bg/

Дженифър Лорънс се снима гола във Vogue

Носителката на Оскар Дженифър Лорънс блесна с цялата си прелест във Vogue. Актрисата е лице на един от празничните броеве на списанието по повод неговата 125-та годишнина.

“Американската красавица” не е на една, а на цели четири корици на списанието, като във фотосесията тя приема различни лица – от шармантната актриса в червена рокля, която позира на фона на Статуята на свободата, до разкрепостената диско мацка, или пък “селското” момиче, което си говори с конете. Лорънс позира и съвсем естествена – без грим и без дрехи.

Дженифър Лорънс е истинска кинозвезда – за 26-те си години тя четири пъти е номинирана за Оскар и веднъж печели златната статуетка за “Наръчник на оптимиста”. Актрисата се труди здраво – само до края на годината предстои да излезе блокбъстърът “X Men”, както и лентите “Red Sparrow” и “Mother” с нейно участие. От една година има романтична връзка с режисьора Дарън Аронофски.

https://lifestyle.bg/

  1. Щерката на Дарина Павлова лъсна чисто гола СНИМКА 18+
  2. Племенница на Искра Фидосова лъсна по сутиен и прашки
  3. Скандалната Суши, която съсипа Кобрата, показа големите си “бомби” в “Плейбой” СНИМКИ 18+
  4. Наоми Кембъл, загорялата секс богиня
  5. Росарио Доусън: Постоянно си представям хората без дрехи
  6. Българка изнудва турски кмет с нецензурни кадри, иска откуп
  7. Ето го скандалното еротично ВИДЕО с Анна-Мария Чернева (18+)
  8. Вдовицата на Шарлопов показа супер секси СНИМКА и сподели, че…