Концерт на детски комплекс в Монтана спечели награди от международния конкурс „Коледата в нас“

0
74



Концерт-спектакълът „Коледни небивалици“ на Обединен детски комплекс „Ние врабчетата“ – Монтана спечели две втори места в десетото юбилейно издание на Международния конкурс „Коледата в нас“, съобщи за БТА директорът на комплекса Миглена Георгиева.

В конкурса са участвали 109 продукции на училища, детски градини, школи и центрове за подготовка от България и от още 15 държави, след които  САЩ, Кувейт, Мароко, Украйна, Молдова, Германия, Словения, Румъния. Едната от наградите на децата от ОДК „Ние врабчетата“ е присъдена от професионално жури с международно участие, а другата от зрителите, които са дали 1776 гласа в интернет за концерта „Коледни небивалици“.

Георгиева благодари на всички, които са подкрепили децата на Монтана в конкурса и каза, че наградите са признание за неуморния и всеотдаен труд на екипа на комплекса в името на децата на Монтана.

Конкурсът „Коледата в нас“ се организира от интернет телевизия „Аз мога, аз знам“ със съдействието на Изпълнителната агенция за българите в чужбина и Националния дворец на децата – град София.

/ХТ/



Източник БТА