Кметът на община Казанлък Галина Стоянова получи наградата “Жена лидер в местната власт” на Международния форум Women Leaders Awards

0
73



Кметът на община Казанлък Галина Стоянова получи наградата “Жена лидер в местната власт” на Международния форум Women Leaders Awards 2024. Това съобщават от пресцентъра на местната администрация. Събитието е под патронажа на вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел.

На специална церемония в София наградите бяха връчени от заместник-министъра на външните работи Елена Шекерлетова, а организацията определи кмета на Казанлък като една от най-успешните жени в местната власт на Балканите като посочи, че изборът е бил единодушен. 

Галина Стоянова беше посочена като пример за успешно въплъщаване на лидерски качества и безкомпромисно усърдие в женски образ.

Организаторът на форума – Global Leaders (GL) е платформа за доказани професионалисти в различни области, които оказват устойчиво въздействие върху развитието на обществото. Както БТА съобщи, на церемония, състояла се вчера в София, бяха наградени жени-лидери в различни сфери на политическия, икономическия и обществен живот. 

/РН/



Източник БТА