БТА :: “Продължаваме Промяната – Демократична България” върнаха Борисов на власт, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в Севлиево

0
108



“Продължаваме промяната – Демократична България” (ПП-ДБ) върнаха Бойко Борисов на власт, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в Севлиево, където присъства на общинска конференция на партията. Това съобщиха от пресцентъра на БСП. 

По думите на Нинова президентът Румен Радев е бил “бетониран” от ПП-ДБ. “Скритата досега сглобка между президента Румен Радев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов вече е явна”, посочи Нинова.

Кандидатът за служебен министър-председател Димитър Главчев е 200 процента ГЕРБ, смята Нинова и допълва, че той ще прави това, което му нареди Борисов.

Изборите няма да са честни, коментира Нинова и посочи, че от партията смятат да дадат отпор. БСП останахме единствената алтернатива, всички други се продадоха, посочи още Корнелия Нинова.

След като днес президентът Румен Радев възложи на кандидата за служебен министър- председател Димитър Главчев да предложи състав на служебно правителство, Главчев заяви, че ще търси министри, които са експерти, равно отдалечени от всички политически сили

/МК/



Източник БТА