Кметът на Добрич се срещна с председателя на Българска федерация волейбол Любомир Ганев

0
76



Кметът на Добрич Йордан Йорданов е провел днес среща с президента на Българска федерация волейбол Любомир Ганев, с председателя на Управителния съвет на волейболен клуб Добруджа 07 Тодорин Неделчев и със старши треньора на отбора Данаил Милушев. За това съобщи кметът във фейсбук страницата си.

Градоначалникът посочва още, че с Ганев са обсъдили съвместната си работа в помощ на Добруджа 07. Част от темите са били развитието на спорта в България и възможностите за изграждане на спортни площадки в кварталите.

Йордан Йорданов призова довечера да подкрепим ВК Добруджа 07, които посрещат в домакински мач Левски София.  Любомир Ганев е в Добрич по покана на волейболния клуб и ще проследи развоя на срещата.

Мачът е от 20 кръг на efbet Супер Волей и ще започне в 19:00 часа в зала “Добротица”. Добруджа 07 заема десето място в класирането с 18 точки, а Левски е на втора позиция с 44 точки. 

В последните кръгове Добруджа 07 има две победи като гост на Берое 2016 в Стара Загора и Марек Юнион Ивкони в Дупница, както и една загуба от ЦСКА.  

/ИК/



Източник БТА