Клубове от Европа и Азия кръжат около звезда на Левски – БГ Футбол – efbet Лига

0
50


Въпреки че до края на сезона има доста време, клубовете вече започват да планират своите летни трансфери. Така е в Левски, където вниманието не е насочено само към нови попълнения, но и към евентуални продажби на някои важни футболисти.

Вниманието на европейските отбори е привлечено от Джавад Ел Джемили, който излезе от сянката на звездите Роналдо и Уелтън след техните трансфери през зимата и започна да демонстрира своите качества. Към испанеца с марокански корени вече има интерес от Европа и Азия, след като отбеляза три гола в пет мача през пролетта и своеобразен лидер при голмайсторите за „сините“ през сезона с общо 8 попадения.

startphoto.bg

21-годишният флангови нападател има договор с Левски до края на 2025-а година, като клубът има възможност да получи добра сума за него благодарение на младата му възраст и умението му да играе с двата крака. В момента той е важна част от схемата на треньора Николай Костов, където помага на Рикардиньо в атака с по-свободна роля.

Освен Ел Джемили, и други играчи като Рикардиньо и Хосе Кордоба може да напуснат отбора през лятото, като до тогава техните изяви ще бъдат внимателно следени от скаути. Ел Джемили се присъедини към Левски миналата зима от кипърския Акритас и след трудно начало постепенно се наложи като ключов играч, демонстрирайки своя талант и голов инстинкт.



Източник Gong.bg