Интензивен трафик на границата с Румъния, Сърбия и Гърция

0
59


Интензивен е трафикът на част от гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) със Сърбия, Румъния и Гърция, съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Гранична полиция”. Информацията е актуална към 06:00 часа днес.

По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Видин”, „Оряхово”, „Дуранкулак” и „Кардам” на изход за товарни автомобили.

Трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата” по границата с Гърция на изход за товарни автомобили. През граничните пунктове „Маказа”, „Златоград” и „Ивайловград” могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина”. На пункта се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границите с Турция и Република Северна Македония.





Източник 24часа