Излезе официално видео към една от песните във филма „Защото обичам лошото време“

0
76


Излезе официално видео към една от песните „Защото обичам лошото време“, съобщи режисьорката на новия български филм Яна Лекарска.

Песента „Луд по теб“ е на Владимир Михайлов, който изпълнява една от главните роли, и неговата група Rewind. Клипът е режисиран от Яна Лекарска и Кирил Добрев.

„Искахме да създадем по-специален видеоклип към песента. Не просто да включим кадри от филма, а да преплетем тяхната романтика с фантастичното изпълнение на Rewind. Така с Кирил Добрев решихме да прожектираме кадрите върху кино екран в студио Jeng, където снимахме, като същевременно тези кадри осветяват музикантите и рисуват по техните лица и тела. Ефектът е почти сюрреалистичен“, казва Яна Лекарска.

В саундтрака влизат още български песни на големия композитор Борис Карадимчев – „Любовта, без която не можем“ на „Тангра“, „Моя любов“ на Богдана Карадочева, „В някой час“ на Маргарита Хранова. Към тях се включва и Веселин Маринов с „Един миг от рая“.

Както писа БТА, в „Защото обичам лошото време“ Неда Спасова и Владимир Михайлов влизат в образите на Ирина и Борис. Те са приятели, които не са се срещали от над 20 години и случайно се озовават по едно и също време в малкото крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца.

Филмът е завръщане в киното на Боряна Пунчева след знакови изпълнения в „Дами канят“ и „13-ата годеница на принца“. Лентата тръгва в кината в цялата страна от 5 април 2024 г.

/ДД

/АКМ/



Източник БТА