Душан Керкез: Равенството е заслужено заради първото полувреме

0
219

Душан Керкез: Равенството е заслужено заради първото полувреме

© Facebook: Botev Plovdiv

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез остана доволен от равенството 2:2 с Лудогорец в 9-ия кръг на Първа лига. “Канарчетата” водиха до последно, но се пропукаха в последните секунди от ъглов удар и допуснаха изравняване. Въпреки това, специалистът остана с позитивни чувства за случилото се на “Хювефарма Арена”.

“Доволен съм, особено от играта през второто полувреме. Имахме проблеми да задържим топката през първото полувреме, но когато играеш срещу отбор с такава класа, това е нормално. Неприятно е да доуснеш попадение в последната секунда, но ако погледнем реално, равенството е заслужено заради първото полувреме. Пожелавам успех на Лудогорец и особено на моя приятел Ивайло Петев в Европа. Имам нужда от още малко време, но съм щастлив от начина, по който изглеждахме. Трябва да бъдем отбор, трябва да бъдем едно цяло, всички се бориха”, призна той.

“Може би повечето опит на Лудогорец е причината. Те винаги се представят на шампионско ниво. В подобни моменти си мисля, че имаме още много работа, за да стигнем тяхното ниво. Не обичам да коментирам работата на съдиите, независимо дали правят грешки или не”, допълни Керкез.

“Програмата ни е турдна, ние трябва да покажем какво представлява Ботев, а Ботев е голям отбор. Ще гледаме всяка среща една по една”, завърши босненецът.

Ивайло Петев]]>

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Източник