До края на деня са възможни продължителни прекъсвания в работата на интернет страницата на ГРАО и Национална база данни „Население“

0
90



До края на деня са възможни продължителни прекъсвания в работата на интернет страницата на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ (ГРАО) и Национална база данни „Население“, което може да се отрази на извършването на справки в нея. Това съобщава на интернет страницата си Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Евентуалните затруднения в достъпа до интернет страницата са поради планирани прекъсвания на електрозахранването в част от централната част на София, което ще засегне и сградата на ГД ГРАО.

На сайта на “Електроразпределителни мрежи Запад” ЕАД са обявени планирани дейности за развитие и поддържане на електроразпределителната мрежа,  които са съпроводени с прекъсвания в електрозахранването, за части от ж.к.”Южен парк” и от центъра на столицата съответно в интервала 8:00 до 14:30 часа и от 8:00 до 14:00 часа.  

/ЛРМ/



Източник БТА