БТА :: Център за обществена подкрепа – Свищов получи втора награда в категорията “Социални услуги

0
76



Център за обществена подкрепа (ЦОП) в Свищов получи втора награда на специална церемония на годишните награди „Логопед на годината“ на Логопедия.БГ. Екипът на социалната услуга бе отличен в категорията “Социални услуги – част от екип”. Това съобщи за БТА логопедът Стефани Маринова, която работи в Центъра.

„Смятам, че получихме тази награда благодарение на подкрепата от страна на всички родители, потребители, колеги, приятели и близки, които се доверяват на нашия професионализъм“, каза тя. „Наградата е не само за екипа, но и за всички хора, които са се докоснали до нашата работа и разбират необходимостта от езиково-говорното развитие на децата“, посочи още Маринова.

Тя разказа, че кампанията за гласуването е започнала още през януари и завърши в края на февруари. Тази година логопедите бяха номинирани в 10 категории, връчените награди са общо 13. Церемонията по награждаването се състоя в Пловдив, на нея присъствах заедно с Искра Гайдарова, която е директор на ЦОП – Свищов, добави младият логопед.

Миналата година участвахме в кампанията “Логопед с добро сърце” 2023, а тази година за пръв път бяхме номинирани, допълни Стефани Маринова.

/ЛРМ/



Източник БТА