БТА :: На предстоящото дерби фенове на ПФК Левски ще бъдат настанени в сектори А и Б, а тези на ПФК ЦСКА София

0
70



СДВР напомня, че съгласно подписан протокол от работна среща между всички заинтересовани страни, включително и ръководствата на ПФК Левски и ПФК ЦСКА София, проведена във връзка с предстоящото дерби между двата отбора, в сектори А и Б ще бъдат настанени фенове на ПФК Левски, а в сектори В и Г фенове на ПФК ЦСКА София. Това съобщиха от МВР.

Лъвчета на входове 10, 11, 23 и 24 са определени за буферна зони и в тях футболни фенове няма да бъдат допускани. Фенове с обозначителни знаци на Левски няма да се допускат в сектори В и Г, и респективно в сектори А и Б няма да се допускат привърженици с обозначителни знаци на ПФК ЦСКА София.

Както БТА писа по-рано днес, във връзка с големия интерес към двубоя между Левски и ЦСКА-София в неделя, 7 април, са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без билети или с фалшиви такива, информираха от ПФК Левски. На работна среща между СДВР, ПФК Левски и ПФК ЦСКА-София бе уточнен пропускателният режим за двубоя на Национален стадион “Васил Левски“. На изградените контролни пунктове в района на спортното съоръжение представители на полицията ще извършват щателна проверка на всички привърженици, като такива без билет за срещата няма да бъдат допускани към входовете на стадиона.

/РН/



Източник БТА