Въпреки публичните доказателства и признания Гешев продължава да демонстрира неделимостта и зависимостта си от управляващата #хунта, написа хазартният бос във Фейсбук

 

Обвиненият в редица престъпления Васил Божков публикува на страницата си във Фейсбук снимки на банкови извлечения. „Това са извлеченията от личната ми сметка, които доказват изтеглените над 67 млн. лв. в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, чрез посочени от него лица само за последните 3 години“, написа хазартният бос в социалната мрежа.

За пореден ден път той обяви, че е предоставил телефона, адреса и местоположението си, но въпреки това все още никой не го е потърсил за показания и за доказателства.

„Вече втора седмица Прокуратурата бездейства след подадения от мен сигнал“,  отбеляза бизнесменът.

„Въпреки публичните доказателства и признания Гешев продължава да демонстрира неделимостта и зависимостта си от управляващата #хунта. Законът явно не важи за БМБ, VG и Менда, които трябва да бъдат отстранени от заеманите длъжности и задържани, за да не възпрепятстват разследването“, написа още Божков.

Той посочи, че последователите му вече са 100 000 и благодари. Публикацията в социалната мрежа отново е съпроводена от #БъдетеЗдрави и #БъдетеСмели. https://dnews.bg/