ОВЕН – Ще срещнете разбиране и обич, и това ще ви зареди с позитивни мисли и много настроение. Давайте всичко от себе си и ще се радвате на повече лични постижения.

ТЕЛЕЦ – Ще съчетаете непоколебимостта си да отстоявате интересите си с желанието да помагате и да бъдете добри. С присъствието си насищате атмосферата с коректност.

БЛИЗНАЦИ – Старайте се на всяка цена планираните за днес задачи да ги приключите в рамките на деня. Не отлагайте нищо за утре, въпреки желанието ви да си починете добре.

РАК – През седмицата ви очаква натоварена програма с нови отговорности, но и повече възможности. Отношенията с близките ви се подобряват и това ви помага много.

ЛЪВ – Отделете повече от времето си за забавления и отдих. Ако ангажираността ви е в повече, оставете си поне вечерта свободна. Среща с приятели и нови запознанства.

ДЕВА – Новата седмица ще ви донесе повече отговорности, но с нищо няма да промени ежедневието ви. Приемете даровете на съдбата, която щедро ще ви засипе с приятни емоции.

ВЕЗНИ – Хубав ден за мечтите и желанията ви, скъпи Везни. Заслужили сте повече дарове и те няма да се забавят. Пожелайте ги и ще ги имате, съдбата ще се погрижи за вас.

СКОРПИОН – Емоционалното ви състояние бележи възход в много положителна насока. Чувствате се добре и това се забелязва от всички. Ще се радвате на победа в личен план.

СТРЕЛЕЦ – Ще ви се отдаде да разрешите проблем, който не търпи отлагане. Промяната при вас е в ход, но може би не с нещата, които приоритетно желаете да са най-отпред.

КОЗИРОГ – Днес за едни от вас промените са свързани със семейството, за други – с голямо личното израстване. Радвайте им се, но се погрижете и да имате повече движение.

ВОДОЛЕЙ – Ще ви занимават тревожни мисли, свързани с взимането на важно решение и сте притеснени дали ще направите правилен избор. Потърсете съвета на близките си.

РИБИ – Вие сте наясно със силните и слабите си страни, постъпете така, че да не разочаровате най-вече себе си. Днес ще ви провърви, ако подредите много правилно приоритетите си.

 

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...