На 30 март има риск да направите много грешки – звездите на хороскопа клонят към активни, но не особено разумни действия. Дори да ви се струва, че всичко е под контрол, по-добре е да отложите вземането на важни решения за по-късно. Утре е по-лесно от всякога да се занимавате с пожелателни мисли и да действате въз основа на погрешни предположения, така че внимавайте с парите си. Като цяло в този ден не трябва да предприемате важни стъпки и да правите големи покупки – освен ако, разбира се, не се страхувате, че на следващия ден ще трябва да коригирате стъпките и да върнете покупките си обратно в магазина.

Овен

Звездите даряват на Овена хармония в душата. Вътрешният му барометър ще покаже „слънчево“ и Овенът лесно ще успее във всеки бизнес. Това отношение може да се отрази във всичко, което предприема. Възможно е някои проблеми, които тегнеха на Овена, внезапно да се разрешат от само себе си. В допълнение, звездите на хороскопа му предсказват страхотен ден за подобряване на отношенията с другите: ако желаете, за Овена няма да е трудно да порази всички с чара си.

Телец

Ключът към успеха за Телеца е предпазливостта. Денят не го дарява с необходимата сръчност и бързина на реакция, за да се ориентира уверено в ситуацията. Възможно е някой около него да поеме инициативата от Телеца, да се възползва от неговата неинформираност или дори да прибегне до измама. За да избегне евентуални загуби, Телецът трябва да утрои своята бдителност и да не стане участник в съмнителни схеми, в които другите ще се опитат да го въвлекат.

Близнаци

Хороскопът обещава на Близнаците прекрасен ден на хармония и любов. Те могат напълно да почувстват това, дори и да нямат конкретни поводи за радост. Нечия усмивка, поглед, намек могат да издигнат Близнаците до върховете на блаженството утре. Също така е възможно утрешният ден да даде на самотните Близнаци приятна романтична изненада или обещаващо запознанство. Ако Близнаците имат любим човек, те просто трябва да прекарат този ден заедно.

Рак

Ракът не трябва да се заема с нови проекти – има шанс всичко да се обърка. Денят е подходящ да го посветите на любим човек, приятели, блажено безделие или прости удоволствия от живота като пазаруване и релаксираща вана. Но всичко, свързано с работа и повече или по-малко трудоемки задачи, ще дразни и ще изпадне от ръцете на Рака и ще се подхлъзне на най-неочакваното място. Ето защо звездите на хороскопа съветват Рака да прави това, което умее най-добре: просто да живее и да се радва на живота.

Лъв

Лъвът ще бъде отличен оратор: за него няма да е трудно да убеди другите в правотата си или да го плени с някоя авантюристична идея. Ентусиазмът на Лео ще бъде заразителен и дори понякога да е склонен да преувеличава, да прави прибързани заключения и да си дава пожелания – добре? Идеите на Лъва ще бъдат привлекателни именно поради своята фантастичност. Е, можете да изчислите всичко отвътре и отвън на калкулатор в някой друг, по-скучен ден.

Дева

Ценни идеи могат да идват в главата на Девата от време на време, но звездите на хороскопа не съветват да се опитвате да ги реализирате. Нейното живо въображение ще бъде съчетано с практичност, благодарение на което въздушните замъци на Дева могат да придобият на пръв поглед напълно жилищен вид. Боядисване на тавана в розово, поставяне на цяла стена с аквариум – това е само скромен пример за това какви фантастични планове могат да бъдат претъпкани в главата на Девата. Не бива обаче да се отказвате и от тези планове. Най-добре е да ги запомните, за да можете да ги обмислите внимателно някой друг ден.

Везни

Денят на Везните е изпълнен с емоции. За тях ще бъде лесно да плачат или да се смеят, а още по-лесно – и двете с интервал от пет минути. За околните, дори и за най-близките хора, няма да е лесно да издържат на неспокойното настроение на Везните, особено след като те са способни да свалят бурните си емоции върху главите си в най-неподходящия момент. Въпреки това, ако Везните се съберат, силните емоции могат да се превърнат в тяхно оръжие, което им помага да преодолеят препятствията и да постигнат целите си.

Скорпион

Скорпионът трябва да бъде по-внимателен по въпросите, особено финансовите: възможни са грешки. Възможно е Скорпионът да няма достатъчно информация, за да разреши някои проблеми. За да предотврати увреждането на репутацията и портфейла му, Скорпионът не трябва да предприема нищо, което е извън неговата компетентност: дори в прости въпроси той рискува да отиде в грешната степ. Това обаче няма да се случи, ако Скорпионът се сети да се консултира с професионалисти по спорни въпроси.

Стрелец

Това е ден, в който Стрелецът не трябва да взема важни решения или да предприема важни стъпки: той е способен да греши, да си пожелава. Ето защо, дори ако някаква идея изглежда страхотна за Стрелец и изисква незабавно изпълнение, по-добре е той да изчака няколко дни, като помни, че звездите на хороскопа го склоняват към необмислени действия. Иначе денят е доста добър – Стрелците могат спокойно да се наслаждават на живота, оставяйки важните решения за по-добри времена.

Козирог

Козирогът ще трябва да прояви цялата възможна твърдост, така че околните да не го натоварват с нищо. Може би шефовете ще помислят, че Козирогът може да получи още една отговорност или колегите му изведнъж ще решат, че той трябва да върши работата вместо тях. Или Козирогът ще бъде привлечен от обществено полезни дейности; или може би Козирогът ще се експлоатира и натиска! По един или друг начин, Козирогът трябва да се научи да казва „не“ (включително на себе си), като предварително се запаси с набор от учтиви откази.

Водолей

Водолеят може да изпита някакво изкушение. Има вероятност да получи атрактивно предложение или да срещне красив представител на другия пол. Или може би Водолеят ще трябва да се бори с желанието да направи нещо забранено – например да яде допълнителна торта, да пуши или да отговори с „да“. По един или друг начин, звездите на хороскопа съветват Водолея внимателно да претегли всички плюсове и минуси – нищо не може да зависи от неговото решение. Или може би дори много.

Риби

Ситуацията може да изисква от Рибите да демонстрират в най-голяма степен своите професионални умения. Можем да говорим за извънредна ситуация, за извънредна ситуация в бизнеса, за намиране на работа, за изпит или нещо друго – основното е, че Рибите ще трябва да докажат на другите или на себе си своята компетентност по някакъв въпрос. Звездите на хороскопа показват, че Рибите имат необходимия набор от знания и умения, за да не загубят лицето си, така че задачата е напълно по силите им.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国–保加利亚
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА