На 9  и 10 март в град Шумен се проведе „Магията на танца”. В събитието участваха близо 60 състава от България, разделени в четири възрастови групи. Момичетата от “My Dance” – с ръководител и хореограф Пламена Петрова и помощник-треньор Десислава Димитрова, участваха и в четирите възрастови групи. На сцената в Шумен на 9 март най-малките балеринки направиха своя дебют в първа възрастова група и грабнаха специална награда – купа за танците „Кукли” и „Пинко”.

Във втора възрастова  група момичетата се отличиха с приз-купа за авторски танц  с  „Бонбонки” и „The Flinstones”.  На 10 март състезанието продължи с трета и четвърта възрастова група, като в трета “My Dance” се яви с танците „Писма” и „Цар лъв” и извоюва специална награда – купа, а в четвърта възрастова група отново спечелиха приз-купа за авторски танци с „Плаващи пясъци” и „Пламъци”.

Балетна формация “My Dance” продължава с подготовката си за още три състезания през месец юни, както и за годишната си продукция. А през лятото очакват успешно да преминат квалификация и да участват в XVII European Championship of Majorette – SPORT & European Cup във Франция – 2020 година.

“My Dance” приема нови деца, желаещи да се докоснат до магията на танца всяка събота и неделя.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...