ЦСКА 1948 се раздели с Апата, Минев и Галин Иванов

0
161

ЦСКА 1948 се е разделил с трима скаути, съобщават колегите от “Тема Спорт”. Част от клуба вече не са бившите футболисти на ЦСКА Галин Иванов, Апостол Попов и Йордан Минев. Те са били освободени преди около месец, като “червените” не са съобщили новината. Така в момента скаутското звено в клуба от Бистрица се държи от бившия халф на Локомотив (Пловдив), Берое и Локомотив (София) Евертон Джилио Том, който беше в Букурещ за двубоя с ФКСБ от Лигата на конференциите.

Цветомир Найденов си спомни за своя първи мач на ЦСКА 1948

Цветомир Найденов си спомни за своя първи мач на ЦСКА 1948

“Всичко се случи ден преди да започне първенството. По този повод мога да повторя думите на Любо Пенев при напускането му: “Гледаме в различни посоки”. Относно работата си в клуба мога да кажа, че плод на усилията на хората в селекционния щаб е привличането на Елитон, Педриньо и Тиаго Барбоса от миналата селекция, плюс Талис от дошлите това лято играчи. Имаме частично участие и относно взимането на Джонатан Перейра, Октавио и Сидклей. Всеки сам може да прецени какъв принос имат към отбора Елитон, Педриньо и Джонатан”, коментира Галин Иванов.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник