Хари Кейн: Няма време за паника, сезонът е много дълъг

0
146

Хари Кейн: Няма време за паника, сезонът е много дълъг

© Twitter: Fabrizio Romano

Капитанът на английския национален отбор Хари Кейн призна, че няма място за паника, след като дебютира за новия си клуб Байерн Мюнхен с поражение от РБ Лайпциг с 0:3 за Суперкупата на Германия снощи.

“Исках да дойда и да спечелим срещата. Целият отбор искаше да спечелим, но не се получи. Няма време за паника, сезонът е много дълъг“, каза той.

Нападателят се превърна в най-скъпото ново попълнение в Бундеслигата само няколко часа преди двубоя с РБ Лайпциг, но не можа да помогне на Байерн и да спечели първи трофей в кариерата си, влизайки като резерва през второто полувреме.

Въпреки загубата, Кейн увери, че е много щастлив от осъществяването на трансфера след месеци на преговори, както и от начина, по който е бил приет в Мюнхен.

“Беше страхотно да видя отношението на феновете. През целия мач ги чувах да пеят. За съжаление получихме дузпа скоро, след като влязох“, добави той.

“В кариерата ми винаги съм искал да се развивам и да видя колко далеч мога да стигна. Исках да играя в чужбина, в Шампионска лига и да се боря за титли всяка година. Пристигането в Байерн ми дава такава възможност. Нямам търпение за предизвикателството“, каза още стрелецът.

“Бях в Тотнъм 19 години от живота си, но съм професионалист и винаги искам максимума от себе си, така че това бе решение, което трябваше да взема“, допълни играчът на баварците.

Хари Кейн]]>

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Източник