Ученически спортни игри по тенис на маса в гр.Генерал Тошево

0
526

В малката зала на СУ „Никола Й. Вапцаров“ гр.Генерал Тошево, се проведе първия етап на Ученически спортни игри по тенис на маса – 5-7кл., момчета.На гостуващите отбори бе предложена отлична организация и условия за игра. Отборите, които взеха участие в общинския етап са: СУ „Никола Й. Вапцаров“, ОУ „Христо Смирненски от гр. Генерал Тошево  и ОУ „Йордан Йовков“ , с. Спасово. Състезанието се проведе на схема „всеки срещу всеки“, като, за да е победител един отбор трябва да получи три победи в една отборна среща.

Безапелационен победител в турнира е отборът на СУ „Никола Й. Вапцаров, който не допусна да загуби гейм. Момчетата, в състав: Стефко Хаджиев – 6а кл., Велизар и Димитър Василеви – 7а кл., победиха и двата отбора с по 3:0 и заслужено заеха 1-во място. Второ и трето място са за отборите на ОУ „Христо Смирненски“ и ОУ „Йордан Йовков“, с. Спасово.

Специални благодарности бяха изказани на Общинската  администрация за наградите – грамоти и тематични плакети, които получиха всички участници в състезанието.

На  отбора заел първото място  желаем успех и късмет в следващият  Областен етап на Ученически спортни игри 2022/2023г. .