Селекцията в Берое не е приключила

0
179

Берое още не е сложил поанта на лятната селекция. Под Аязмото изградиха изцяло нов отбор при новия наставник и собственици. Заложи се главно на аржентинци и други южноамериканци.

До края на трансферния прозорец, който у нас затваря на 7 септември, се очаква нови трима иностранци да акостират под Аязмото. Отново става въпрос за състезатели от Южна Америка.

Продължава пък да няма яснота за бъдещето на Денислав Станчев. Нападателят остана последният от предишния състав. Всички останали бяха освободени, като вече си намериха нови отбори. На този етап Станчев все още се води състезател на Берое, като няма информация да е прекратил своя договор. Последният такъв играч стана Бубакар Траоре. Той влиза в плановете на Ботев Враца.

Клубът под Аязмото все още не е решил дали да приеме офертата на руския елитен Нижни Новгород за Вини Трибуле. За него има предложение и от Белгия, като е много вероятно до края на трансферния прозорец да бъде продаден, пише “Тема спорт”.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Източник