Преходът свършва, чака се внук на Иво Карамански

0
61


Инфлуенсърката Антоанет Пепе е бременна с четвъртото си дете

Поне на поколенческо ниво на безкрайния български преход му се вижда краят. Съвсем скоро се очаква раждането на внук на легендарния Кръстник – гребеца Иво Карамански. Митична фигура от българския подземен свят, Карамански бе застрелян през декември 1998 г., ще “се сдобие” с внук, който вероятно също ще носи името Иво – като баща си и дядо си. Макар по кръв бъдещето бебе да е внук на Карамански, реално житейски той е внук на актьора Александър Сано, който живее в конкубинат с Нели Атанасова – майката на Иво Карамански – младши, и го отглежда като собствен син.

Безлюден остров, змии, гущери, страшни насекоми няма да са най-голямото приключение за Александър Сано тази година. Той ще е водещ на новия реалити формат “Островът на стоте гривни” и макар че още не е заминал, със сигурност актьорът повече чака момента, когато ще се върне. След предаването той ще гушне своето първо внуче. 

Едва на 46 години Сано вече се готви да е дядо.

Следващото най-голямо приключение, за което съм изключително щастлив, че ми се случва на тази крехка възраст, надявам се – точно като се върна от Острова, е да мога да прегърна живо и здраво внуче, защото аз и Нели чакаме внуче. Така Сано обяви по телевизията радостната новина, изпревари бъдещите родители да кажат публично. Но явно за щастливия дядо такава новина не може да се крие. Доведеният му син – Иво Карамански- младши, и инфлуенсърката Антоанет Пепе преди два дни споделиха снимка в социалните мрежи, на която се вижда бременното коремче на майката.

Сано обаче първо трябва да се подготви за по-слабо познатата си роля – тази на водещ. Кастингът за “Островът на стоте гривни” започна преди няколко дни и ще се излъчва наесен по Би Ти Ви. “Това е нов за света формат. Прилича на “Сървайвър”. Няма да разчита само на физическа сила и подготовка, а има и много логика”, обяснява актьорът. Той е приел да бъде водещ, защото форматът отговаря на авантюристичния му дух. въпреки че “мястото му е в киното и театъра”. Именно от киното Сано още носи някои от прякорите си. В сериала “Под прикритие” изигра Здравко Киселов – Косъма, та още някои хора го наричат Косъма. Прякорът Среброто пък му остана от групата “Братя Мангасарян”, в която участваха Силвестър Силвестров и Владислав Петров.

Въпреки че е на 46, Александър Сано май отдавна има желание да е дядо. “Татко му Иво Карамански (младши – б.р.) замина за малко и Лару ще е на гости при дядо”, написа актьорът преди време в социалните мрежи и пусна снимка, на която се вижда как играе с голямо черно куче. Заради “внучето” с жена му Нели Атанасова събрали килимите, вероятно притеснени да не направи беля или да не ги напълни с косми. Така че след грижите за кучето Лару вече е ред да сменя пелените и на внуче. 

В жълтата преса отдавна излезе новината, че Пепе е бременна с четвъртата си рожба, а за Иво това е първородно дете.

Заедно са от година и половина, въпреки че се познават отдавна. Иво Карамански е разказвал, че е било любов от пръв поглед и разликата във възрастта им не го е уплашила. Той е на 26, а тя – на 33. Седемте години помежду им не се оказват пречка да създадат семейство, дори напротив. Двамата се запознават, когато той е на 16, а тя на 24 години.

За Антоанет Пепе разликата им е тема табу и тя в началото го приема за дете. След години обаче се срещат отново и тя го вижда по съвсем друг начин – пораснал и много помъдрял мъж. “Дадох шанс на тези отношения да ми покаже колко е мъдър. Съпротивлявах се в началото как ще се случат нещата, аз съм с три деца, той тепърва има да се наживява.

Заедно бяхме на море и тогава нещата се случиха”, разказва Пепе в интервю преди време. Привлича я мъдростта и загрижеността му към нея и трите ѝ деца.

Събират се в тежък момент и за двамата – Пепе се разделя с втория си мъж, а Иво се възстановява след тежката катастрофа в Нидерландия, в която загуби ръката си. “Буквално си бяхме спасение един на друг”, казват двамата. 

Антоанета Пепелджийска, както е истинското име на инфлуенсърката, стана известна у нас преди около 6 години. Тя е завършила “Комуникации и медии” в Англия и първо създава блог за лайфстайл, мода и здравословен начин на живот. Пет години по-късно прави и ютюб канал, който е продължение на блога ѝ. Омъжва се за датчанина Филип, от когото има две дъщери – София и Сиена-Филипа. Може би нищо от личния ѝ живот не остава скрито, защото тя сама го разказва в ютюб канала си. Там сподели и за раздялата с първия си мъж. Причината била зависимостта му към наркотиците.

Покрай общ проект преди 4 години тя се запознава с още един Филип – влогър, известен като Филяка. Малко по-късно се роди синът им Матиас. Двамата обаче бързо се разделиха. 

Сега за трите деца грижи полага Иво Карамански-младши. Той има опит с отглеждането на по-малката си сестра Ава, която тази година ще стане на 15. Помагал е на майка си във всичко – от къпане през сменяне на памперси. Затова като брат и сестра са толкова близки, дори и когато се разделят, за да учи музикално продуцентство в Нидерландия. Въпреки че имаше бъдеще в спорта – тренираше професионално тенис, Иво се отдаде на музиката и няколко години работеше като диджей.

Сега обаче е в коренно различна роля. В началото на годината Иво Карамански-син и Антоанет Пепе отвориха заведение в София, в което освен собственик той е и шеф готвач. 

 Тежка катастрофа в Нидерландия отнема ръката на Иво, сега има бионична

Пътувах от България към Нидерландия, вече беше към 3-4 часа сутринта, карах доста бързо. Бях изморен и леко се унесох, колата навлезе в тревата отстрани до магистралата и започна да се превърта. Това разказва Иво Карамански за тежката катастрофа през 2020 година, при която загуби ръката си. В началото е отделил доста време, гледайки се в огледалото, за да възприеме новото си аз. “Как ще ме харесват жените, как ще ме възприемат хората”, се чуди синът на Сано, но Антоанет Пепе му показва, че той няма недостатъци.

Сега Иво има бионична ръка, която може да бъде командвана от импулсите на мускулите и да върши всичко, като дори може да върне до 80-90% от функционалността на истинската ръка.

“Сине мой, гордея се с теб и те обичам! Благодаря ти, че съществуваш! Бог да благослови децата ни”, написа Александър Сано малко след катастрофата. При последната операция хирургът идва при Сано и го поздравява. “За 25 години практика не съм видял млад мъж да мине през такова нещо, толкова позитивен. Синът ви е просто изумителен”, му казал лекарят. С чуство за хумор Карамански- младши преминава през трудния етап от живота си и често мотивира последователите си в социалните мрежи, като не крие изкуствената си ръка.

Как ще продължа да живея пълноценно и активно, бе въпросът, който искрено ме вълнуваше! Впоследствие осъзнах, че просто трябва да се адаптирам или да се оправдавам.

Оправдаването е много лесно, а аз не обичам лесното и излишното мрънкане и така избрах адаптацията. Сега съм много щастлив, че направих правилния избор, защото виждам само позитиви от него и живея пълноценен живот! Тук съм, защото искам да вдъхна кураж и увереност и на други хора, които минават през такива премеждия! Това пише младежът под снимка в инстаграм.

Покрай инцидента той се отказа от клубната сцена и от музиката, но постепенно успя да се завърне, като продуцира авторски парчета. 

Антоанет Пепе е една от първите инфлуенсърки у нас, показа раждането на второто си дете във видео

Днешното видео е специално, защото с Филип ви вземаме в болницата, за да споделим с вас един съкровен момент – момента на раждането на втората ни дъщеря Сиена-Филипа.

Преди 5 години Антоанет Пепе пусна в ютюб канала си видео от раждането и събра над 1,2 млн. гледания. Може би от този момент нататък тя стана една от най-обсъжданите инфлуенсърки у нас.

Тогава тя обясни, че иска да покаже личните моменти от раждането, защото това е “най-чистият и прекрасен момент както за майката, така и за бащата”.

В канала си и до днес споделя всекидневието си, пътувания, както и съвети за отглеждането на децата. Инстаграм профилът има 182 хиляди последователи, а 148 хиляди абонати я гледат в ютюб, което е сериозна аудитория. 

За почитателите най-важното е, че тя е открита и показва живота си “такъв, какъвто е”. Тя е разказвала във видеата си за спонтанен аборт, който е преживяла преди години, за развода си, за анорексия, с която се е борила години наред, както и за новите си връзки. Споделянето на личните проблеми е един от най-успешните начини за сближаване между инфлуенсърката и последователите.





Източник 24часа