На леглото си, партньорът ти слиза надолу, а ти никак не си готова да избухнеш от любовна сласт. Ех, само ако знаеше, че клиторът ти е един сантиментър по-нагоре.

Той се труди, а ти продължаваш да си лежиш и да симулираш еротична конвулсия. Опитваш се да изчислиш наум още колко време остава до подходящият момент за един небрежен фалшив оргазъм. Или може би е по-добре просто да разкараш физиономията му от там и да преминете към съществената част.

Ако познаваш тялото си, знаеш какво искаш и не се свениш да си го потърсиш, вероятно в тази статия няма да прочетеш нищо ново.

Посланието ни днес е отправено към всички срамежливки, които ги е срам да признаят (на самите себе си впрочем), че искат да получат повече удоволствие от оралния секс, но мисълта за предстоящия разговор ги лишава от всякакво желание за инициатива.

Бъдете смели и открити.

  • Не мисли за това, какво искаш, а защо го искаш. Водете разговора в този дух.
  • Партньорът ти не може да чете мисли. Той няма как да знае как точно искаш да те докосва и дали е уцелил “правилното място”. Научи се да споделяш.
  • Опитай се да превъзмогнеш срама. Ако се чувстваш некомфортно без дрехи и се притесняваш да поискаш да бъдеш задоволена, интимният ти живот няма как да прогресира. Нека си признаем, сексът е напълно естествена необходимост и няма нищо срамно в това, да искаме да го получим.
  • Проведете сериозен задълбочен разговор, а не просто опит да му даваш съвети. Вие все пак сте един отбор и искате взаимно да си доставите и да получите удоволствие. Възможно е партньорът ти да не е поемал инициативата, защото не е бил наясно колко всъщност ти харесва.
  • Търсете златната среда. Ако партньорът ти невинаги има желание да ти доставя орално удоволствие, не бързай да го критикуваш и да се чувстваш обидена. Ключът е в комуникацията.
  • Възможно е и да не постигнете взаимно съгласие по този интимен казус. Да бъдеш с мъж, който постоянно изисква от теб да му доставяш удоволствие, но не проявява никакво желание да ти върне жеста, може би просто не те заслужава. В крайна сметка животът е твърде кратък, за да правим скучен секс и да толерираме неуважително поведение към себе си.

https://www.edna.bg

ОЩЕ ЗА ОРАЛНАТА ЛЮБОВ:

  1. Жени разказаха за най-горещите си секс преживявания с… жени (18+)
  2. Съвети за незабравим кунилингус
  3. Безопасен ли е оралният секс и какъв е произходът му?
  4. 11 неща, които той иска да знаеш за оралния секс
  5. Орален секс при жени-как да го подобрите
  6. Правете бавен секс за повече удоволствие
  7. Оралният секс е по-опасен от тютюнопушенето
  8. За презервативите и оралния секс
  9. 15 секс-техники, които трябва да опитате на всяка цена