Полицайка, която е правила секс с шестима колеги, ще получи 500 000 долара

0
210

В Съединените щати съд постанови да се платят 500 хиляди долара на полицайка от Тенеси, която е правила орален секс с шестима колеги, съобщи WSMV-TV.

Меган Хол е постигнала споразумение с град Ла Верн да оттегли делото си срещу града и полицейското управление. През януари 2023 г. жената беше уволнена, след като се разбра, че е имала сексуални отношения с шестима колеги мъже. Тя си разменяла откровени снимки с тях и правила орален секс с двама от тях в полицейското управление. Нарушенията доведоха до уволнението не само на Хол, но и на нейните развлекателни партньори – сержант Луис Пауъл, офицер Хуан Луго, сержант Тай Макгоуън и детектив Сенека Шийлдс.

През февруари 2023 г. Хол заведе дело срещу полицейското управление и град Ла Верн. Тя заяви, че е била жертва на сексуална експлоатация от страна на висши служители. Освен това жената твърди, че публичността на случая й е нанесла психически и материални щети, тъй като не може да си намери работа.

„Меган Хол беше уязвима, оптимистично настроена 24-годишна, когато постъпи в полицейското управление Ла Верн. Хол търсеше модели за подражание на новата си работа и откри сексуални хищници“, се казва в съдебния иск, който сега е отхвърлен от прокурорите със съгласие на страните.

В същото време, през 2023 г., жената разказа при разследването малко по-различна история. Хол първоначално отхвърли повечето от обвиненията и призна само, че е имал връзка с полицай Лари Холедей. В следващите разговори тя говори за продължила месеци афера с друг свой колега, сержант Люис Пауъл. Според нея те са правили секс дори на работа. „Съпругът ми и аз бяхме на ръба на развода по това време и аз просто не издържах, а след това всичко излезе извън контрол“, обясни Хол. Тя се опита да се раздели с Пауъл, но той заплаши да се самоубие.

Друг инцидент се случи по време на купон. Първо Хол пееше на караоке, а след това падна по стълбите. „Банският ми не се държеше добре и просто падна“, каза тя на директора по човешки ресурси. После Хол се озовава в тоалетната с полицай Патрик Маглиоко и там те правили секс.