Новият директор на ОДМВР-Бургас Емил Павлов очерта приоритетите си

0
255

© Фокус

Основните приоритети на Областната дирекция са такива, каквито са и тези на МВР – борбата с нелегалната миграция, пътният травматизъм, битовата престъпност и темата с домашното насилие, която изключително важна и тревожна. Смятам да насочим доста усилия и ресурс в тази посока (домашното насилие), тъй като там има какво да се желае от наша страна. Това каза пред журналисти новият директор на ОДМВР – Бургас старши комисар Емил Павлов. Той бе представен пред състава на дирекцията днес от заместник министъра на вътрешните работи Стоян Темелакиев, предаде репортер на “Фокус”.

Павлов не коментира дали се готвят промени в състава в ОДМВР – Бургас. “Намираме се в разгара на летния сезон. За нас най-важно е той да протече как трябва. След това ще преценим дали е необходимо да се извършват промени”, заяви той.

Министърът  на вътрешните работи Стоян Темелакиев коментира, че  с назначаването на Павлов се наблюдава класически пример за приемственост. “Старши комисар Павлов е работил 4 години като началник на отдел в тази областна дирекция, след това 4 години като заместник директор на тази дирекция. Няма ни по-естествено от това министърът, възползвайки се от правото си да подбира екипа, с който работи и да изпълни очакванията към него, да се спре на един доказан професионалист, какъвто е старши комисар Павлов”, добави Темелакиев.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Source