Специално за вас подбрахме ключовите новости на есенния маникюр 2023 за къси нокти. Можете лесно да изберете дизайнерски опции за различни поводи и настроения – давайте, вдъхновете се!

Кокетният маникюр за къси нокти е безусловна тенденция на сезоните 2023-2024, тъй като тенденциите до голяма степен се определят от естествеността и сдържаността.

 

Не е обичайно да претоварвате естествената дължина със сложен дизайн и голям декор – чувството за пропорция ще ви позволи да олицетворите естетическо и спретнато изкуство за нокти. И за да сте сигурни, че резултатът е в крак с модните тенденции в маникюра за есента на 2023 г., разгледайте нашата селекция от нови продукти!

 

Шоколадови тонове

След ярките и сочни нюанси на лятото, с настъпването на есента, на мода идват по-приглушени и благородни тонове. И така, актуалните тенденции на сезон 2023 съответстват на дълбоки и елегантни нюанси от шоколадовата палитра. Това са спокойни цветове, които се разкриват красиво в дизайна на късите нокти за есента на 2023 г.

Любопитно: Модерни цветове за маникюр есен 2023 г

Бордо

Друг естетичен и наситен нюанс, характерен за сезон есен 2023 е изтънченият тон на бордо. Момичетата с дълги нокти често използват червения лак с повишено внимание, но на къса чиния модерен нюанс изглежда по-сдържан и елегантен.

През сезон 2023-2024 различни представители на алената палитра са на върха на популярността – от ярки до по-приглушени. Разкошните бордо цветове също ще бъдат актуални – както в лъскав, така и в матов вариант.

Звезди върху ноктите

Препратка към актуалната байкерска тема ще бъдат звездите в дизайна на маникюр 2023-2024. Не е необходимо да рисувате модерен елемент – можете да използвате готови плъзгачи или брилянтен декор.

Метални нокти

Металният ефект в дизайна е друга важна тенденция в маникюра през сезон 2023-2024. Огледалната повърхност визуално удължава плочите и прави ноктопластиката особено ефектна.

Изящният блясък в маникюра на късите нокти есен 2023 се постига лесно с разтриване. Специална пудра с перлен ефект изглежда изискано и стилно.

Френски

Френският дизайн на къси нокти изглежда особено сладък и естетически приятен. Съветваме ви да обърнете внимание на красива новост – микрофренч с тънка усмивка. Тенденциите включват и добавяне на спретнати есенни десени и нестандартна цветова гама за декорация на усмивки във френския дизайн.

Геометрия

Геометричният стил също се счита за модерен вариант на есенния дизайн на 2023 г. къси нокти. Кокетните точки, триъгълници или прави линии ще се превърнат в модерна декорация за маникюр и ще създадат сбит и дискретен дизайн, който се вписва във всяка визия.

Любопитно: Бизнес маникюр за есен 2023г

Вълни

Вълнообразните линии на неутрален гол фон са друга модерна идея за маникюр за есента на 2023 г. Такъв прост, но нетривиален дизайн е чудесен за ежедневието и лесно се вписва във всяко облекло.

Абстракция

През есента на 2023 г. стилът на абстракция в дизайна на къси нокти не губи позиции. Особено актуални ще бъдат композиции в сезонни дълбоки нюанси – например горчица, бордо, кафяви и сини тонове.

 

Сезонни рисунки

В модерния маникюр за есен 2023 г. за къси нокти има място за сезонни шарки. Ако изберете лаконични композиции по отношение на палитра и стил, дизайнът ще се окаже стилен и хармоничен.

Не-никюр

На вълната на популярността на естествеността и простотата в тенденциите се появи „гол маникюр“ или „без-никюр“. Този дизайн включва полупрозрачно покритие или никакъв лак за нокти. В същото време висококачествената грижа и отговорният предварителен маникюр излизат на преден план.

Модерни идеи за маникюр за есен 2023 г. за къси нокти демонстрират стилен и красив дизайн за всеки ден. Актуалните тенденции представиха различни варианти за ноктопластика, които ще задоволят вкусовете и на най-взискателните модници.

Автор: Виктория Дроздова

  1. Хитове в маникюрите за Коледа
  2. Стилен маникюр 2022 година
  3. Как да си направите страхотен маникюр с лампички (ВИДЕО)
  4. Кои рамки за очила са на мода през 2023 г.
  5. НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ РЕКОРДИ НА “ГИНЕС” ЗА 2018 Г.
  6. Какъв цвят на косата ще бъде на мода през 2023 г
  7. Viva Magenta: основният цвят на 2023 г
  8. Модни кожени якета 2023
  9. Какъв цвят на косата ще е на мода през 2022 година?
  10. 10 модни правила на 2022
  11. Какви чанти ще бъдат на мода за дамите през 2022 година?
  12. Стилен маникюр 2022 година
  13. Това е най-модерният цвят на косата през 2020 година
  14. Цветът на косата и тайната на дълголетието
  15. Как да възстановите косата след оцветяване и химия. Шампоан, суроватка и масло за повредена…

МОЖЕТЕ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ МАНИКЮР И ПО ТЕЗИ СНИМКИ