Поледна наближава и празничното настроение завладява всички! Ако искате да сте стилни за празниците и в тон с тях, когато празнувате вкъщи или се разхождате по коледните базари, добра идея е да си направите празничен маникюр. Ето някои идеи, които са вечна класика и стоят прекрасно.

Захарно бастунче

Червено-бялото захарно бастунче (като близалка или просто украса) e сред символите на Коледа. То създава празнично настроение и няма да сбъркате, ако си направите такива нокти. Може да нарисувате върха на ноктите с бели и червени ивици, да направите целия нокът в ивици или просто да нарисувате захарно бастунче върху безцветна основа.

Джинджифилово човече

Друг популярен символ на празника. По коледните пазари навсякъде продават джинджифилови човечета и джинджифилови къщи, а те носят страхотен аромат. Ще сте в тон с Коледа и базарите, ако на ноктите ви има изрисувано такова кафяво джинджифилово човече. Може и то да е само на един нокът, а другите да са просто украсени в кафяво, златисто и бяло. Може да използвате и стикер, вместо да рисувате човечето.

Снежинки

Няма как да сбъркате с такъв маникюр! Снежинките са вечна класика и са хит не само по Коледа, а през цялата зима. Може да заложите на традиционните бели снежинки. Но може и да си направите сини или сиви снежинки, както и златисти снежинки и така маникюрът ще стане бляскав. Бляскавите нокти са хит за партита и официални събития.

Северния полюс

Обичате ли да гледате коледни филми? В някои от тях ни покават Северния полюс, така че може да се вдъхновите от него. Изрисувайте на ноктите символите му – елха, пингвинче, бяла мечка, сняг, снежен човек, бонбони в бяло и червено, елени и т.н. Може на всеки нокът да има различна рисунка и така определено ще впечатлите всички.

Играчки за елха/лампички

Този маникюр стана истински хит през празничния сезон. В последните месеци са хит дрехите, аксесоарите и грима с пайети, блясък и брокат. Това се пренася и върху маникюрите. Изрисувайте коледни играчки за елха върху ноктите – коледни топки, сфери, украшения и т.н. Сложете върху тях блясък или брокат и ще създадете истинска коледна украса върху ноктите. Може да опитате да направите и няколко топчета в различни цветове, свързани с нишка – така ще изглеждат като коледни лампички.
https://www.teenproblem.net/