Най-красивата българска лекарка, д-р Полина Паньова, ще се снима в италиански филм, но засега носителката на титлите „Мисис България 2018“ и „Мисис Свят Трансконтинентал 2019“, предпочита да не издава подробности.

Миналата година в Италия, интересът към Полина Паньова е огромен. Тя е поканена за интервю от холивудската звезда Овидио Мартучи за интервю, малко след като печели титлата „Мисис България 2018“ и дни преди участието й в конкурса „Мисис Свят Трансконтинентал 2019“ в САЩ.

Снимат пред „Колизеума” в Рим. Паньова е с короната от „Мисис България” и грее в рокля на световната дизайнерка Елиза Котюр известна с кампаниите, които организира срещу избиването на животни и използването на кожите им за дрехи.

Буквално за 24 часа Полина Паньова се превръща в телевизионна звезда. Интервюто е излъчено в няколко от най-големите телевизии на Ботуша.

Едновременно с това Полина записва няколко клипа, снима фотосесии за каталозите на световни филмови къщи, които набират малко известни лица за актьори в нови продукции или само за рекламни лица.

Преди няколко месеца красивата миска получава предложение да се пробва за малка роля в италиански филм, но отказва, оправдавайки се със семейни и професионални ангажименти.

 

Второто предложение идва от продуцент на същата компания само преди дни. „Този път реших да опитам. Не съм сигурна дали късметът ще ме навести за трети път. Ще рискувам и ще опитам. В момента сме в процес на преговори. Ако се споразумеем, занимавам за Италия, където ще са пробните снимки. Ако всичко мине по план, снимките ще започнат в края на лятото”, лаконично разкрива Мисис България.

С Италия я свързват редица участия на модните подиуми, където дефилира в ревюта на световни дизайнери.

През лятото Полина Паньова ще дебютира на сцената на Roma Fashion Week.

Полина Паньова е доктор по дерматология, ендокринология и специалист по контурна пластика. Главен лекар е на „Skin Professional Bulgaria“ за България и Европа.

Полина от години живее в Украйна, където е завършила престижния Виницки национален медицински университет “Николай Пирогов”. По-късно специализира “Ендокринология”. Тя е много е горда, че е родена в Карнобат и за радост на нейните родители, пред присъстващите, бе представена не като участник от Украйна, а с думите “Мисис България Transcontinental 2018 – Полина Паньова – Бильк – на 30 год., живее в гр. Карнобат, има 2-ма сина, по професия е лекар – ендокринолог, обича да рисува и да пее, участва, защото носи каузата на конкурса в себе си, девиз: “Цели се в луната, дори и да не уцелиш, ще уцелиш една звезда”.

  1. Българка стана „Мисис Европейски съюз“
  2. Носителката на престижната титла „Мисис Свят” издъхна при зверска катастрофа (СНИМКИ)
  3. „МИСИС БЪЛГАРИЯ – ВСЕЛЕНА“ СЕ СНИМА В НОВИЯ КЛИП НА АНЕЛИЯ
  4. МИСИС БЪЛГАРИЯ ПОДАРИ ОБЕЦИТЕ СИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА БОЛНА ОТ РАК МАЙКА
  5. Лариса от Русия стана “Мисис Баба” у нас. От “КГБ” е!
  6. Мисис Колумбия коронова Мис Несебър 2016
  7. Повече от 600 мераклийки за „Мисис България“ 2015
  8. Уникална снимка! Вижте най-красивите Мисис България и Мисис Баба на едно място
  9. Ослепителна блондинка Марина Алексейчик /Marina Alekseychik/ от Беларус е Мисис Свят 2014, нашата Анита липсва в челото /ВИДЕО/
  10. Сабрина Пиниън e новата Мисис Вселена /СНИМКИ И ВИДЕО/