• Бившата Мисис България и състезателка по конна езда Екатерина Велчева сподели, че отново е била пребита от бившия ѝ партньор Александър Кръстев, с когото имат дъщеря. Нападната е на 24 юли пред блока, където живее, в столичен квартал. Това е поредният случай на тормоз и насилие срещу нея.

Ето какво разказа тя в студиото на Euronews Bulgaria:

На 24 юли се подготвях да отида на работа, малката ми дъщеря Мария, на шест години, беше с мен. Чухме викове за помощ, идващи отвън. Излязохме пред жилището ми и аз видях моя възрастен баща да лежи на земята окървавен, а Александър Кръстев да му нанася юмручни удари в лицето, да го души, и му взе телефона, за да не може да позвъни на полицията. В момента, в който Александър Кръстев видя мен и детето, ни подгони. Настигна ни и започна да ме удря отзад в главата и да ме рита. Аз паднах веднага на земята. В това време се появиха две непознати жени и аз помислих, че ще ни помогнат. Виках „Помощ!“. Само че тези жени подгониха дъщеричката ми. Тя тичаше и се опитваше да им избяга. Но те насила я хванаха и влачейки я, я замъкнаха към някакъв автомобил, сив на цвят, докато аз лежах на земята и нямах възможност да стана, тъй като Александър Кръстев лежеше върху мен и ме удряше в главата, удряше главата ми в бетонната площадка, за да не мога да помогна на детето си. Два метра по-надолу лежеше моят баща Георги, също в кръв. И това е последното нещо, което шестгодишната ми дъщеря е видяла.

Преди девет или десет дни, шестгодишно момиченце е видяло майка си да лежи на земята в безпомощно състояние, и дядо си.

Нямам представа къде е детето сега и нямам представа какво си мисли Мими за мен и какво ѝ казват – дали съм жива, дали я търся.

През 2021 година Александър Кръстев, който ѝ е баща, пак я отвлече. Тогава благодарение на медиите си върнах детето. През цялото време бащата казвал, че няма да ме види повече, и да ме забрави.

Правата са в мен, бащата има право на летен отпуск и за съботно-неделни контакти за да защити детето съдията е определила мобилен екип да предава детето на баща му, за да са сигурни, че преминава доброволно.

Не познавам двете жени, които помогнаха на Александър Кръстев да отвлече детето.

От Софийската районна прокуратура са заявили, че е започнало разследване.

„По сигнала на Екатерина Велчева за случилото се на 24.07.2023 г. е образувано досъдебно производство за престъпление, за това, че е била принудена да претърпи нещо противно на волята си, като за това е била употребена сила, а деянието е било извършено в условията на домашно насилие. По случая наблюдаващ прокурор е дал подробни указания на разследващ полицай какво следва да се извърши в хода на разследването.“ bg-voise.

Заради „Защита на детето“ – Оборище, моделът Катя Дунева не е виждала отвлечената си дъщеря!

Бившата „Мисис България” и състезател по конна езда Екатерина Велчева (нашумяла преди години като Катя Дунева) се оплака от поредно отвличане на дъщеря си.

Шест годишното момиче е отвлечено от баща си с когото Екатерина е разделена от години, на 24 юли пред дома си.

Съдът е осъдил Александър Кръстев за домашно насилие и е издал ограничителни заповеди, които той системно нарушава.

Насилникът има предишни присъди за насилие и лъжесвидетелстване, той официално е безработен, не плаща издръжка, дължи пари на фирми за бързи кредити и работи нелегално като шофьор на камион без да има регистрирана фирма.

Интересен е факта, че според началника на отдел „Закрила на детето“ в район Оборище Мая Йорданова, която не защитава детето, въпреки, че това е предназначението на ръководената от нея служба, дъщерята на Катя сама искала да живее при Александър, което не отговаря на истината.

Служителката е в нарушение на съдебен акт, но никой не контролира работата й, коментира пред репортер на LifeOnline.bg Екатерина. 

Подобна незаинтересованост на посочената институция и служителката Мая Йорданова, навежда на съмнения не само за бездействие и неизпълнение на задълженията по закон, но и за вероятна корупция.

С днешна дата пред наш репортер Екатерина разказа подробности за своя насилник, по нейни думи:

„Александър Тодоров Кръстев ме е пребивал жестоко повече от 4 пъти в периода 2017-2020 години, когато съм живяла с него на семейни начала.

Причинил ми е и психически травми, които не могат да бъдат преодолени, докато психическият тормоз продължава да бъде извършван от негова страна върху мен и дъщеря ми и други свързани лица с детето ми.

Когато излизахме от дома ни (докато детето е било при нея, бр.) аз се страхувах дали Кръстев не ни причаква някъде за да ни нападне и да ме пребие или убие или да направи нещо на детето ми.

Той е подвластен на бърза смяна на настроението си – от спокойствие до ярост и обвинява мен за всичките си проблеми. Избухва без причина и не може да се контролира.

Изпада в тежки състояния на агресия и кризи. Способен е на крайности без да мисли. Сам се афектира от дребни неща и започва да крещи, като кризите му продължават повече от 2-3 часа.

Употребява огромно количество алкохол и други субстанции. Много лъже и изфабрикува много инсинуации. Преправя гласове и телефонни разговори, които записва постоянно.

Също и заснети видеа от телефон. Отказва да посещава психолог. Пребивал е и собствената си майка, а тя е водила дело срещу него за Домашно насилие.

Имам спечелени две дела за домашно насилие през 2021г. и 2022 г. срещу Кръстев и двете със Заповеди за защита по ЗЗДН които задължават Александър Кръстев да се въздържа от такова към мен и дъщеря ми.

В СРП има внесен обвинителен акт по чл. 144 за заплахи за убийство от 2021 год., и е в ход наказателно дело, като подсъдим е Александър Кръстев, а потърпевши сме аз и баща ми.“.

Съдът е постановил, че детето трябва да живее при майка си. То обаче е отвлечено в дома на баща си. Оставено е на грижите на баба си и дядо си.

https://lifeonline.bg/

Волната ездачка. Катя Дунева

Концепцията за омъжена жена преди време беше изключително пасторална – ролки на главата, пеньоар (ах, тази звучна думичка) и черпак в ръката.

Сега седнете и се хванете здраво за бюрото, облегалките на стола или въобще за нещо, добре заземено обаче.

Една жена тотално ще разбие представите ви за официално обвързаните дами.

Тя е блондинка, фен е на високите скорости и е Мисис България Свят за 2007 година.

През миналата година пък покори Лас Вегас и зае трето място на престижния конкурс Мисис Юнайтед Нейшън Свят, провел се сред пустинята.

А, да, за Екатерина Дунева говорим все пак, да не се объркате нещо.

Съпругата на автомобилния състезател Румен Дунев се разсъблече в края на миналата година за българско мъжко списание и заяви, че това ще бъде първа и последна еротична фотосесия за нея.

Тук на Катя й липсва една опашка отзад. Идеално дупе...

Да, ама не. Корицата на последния брой на българския „Плейбой“ е украсена от перфектните гърди на госпожа Дунева.

Сигурни сме, че те ще доставят радост на всички мъже у нас, а дамите със сигурност тайно ще си помечтаят за тяхно подобие върху себе си.

Ще ви споделим само още, че Катя е много добра ездачка. Да, буквално. Тя е трикратен републикански шампион по конен спорт, което си е внушително постижение според нас.

А сега можете да пояздите кафявото бутонче горе, което ще ви отведе в галоп до Галерията. Там са снимките на госпожа Дунева, но внимавайте, че пари.

https://www.tialoto.bg/

Катя Дунева: Короната на трета в света тежи

Катя Дунева е модел, автомобилист и състезател по конен спорт. Отскоро обаче тя е и третата най-красива омъжена жена в света, след като допусна само две претендентки пред себе си на конкурса “Мисис Свят” в Лас Вегас.

Как се събира всичкия този талант в мерки 90-60-90 Катя разкрива в ексклузивно интервю за View Sofia.

Катя, Честито! Как си след финала на конкурса Мисис Свят?
Колко тежи короната на трета по красота в света?

Благодаря, добре съм, много се радвам за успеха и ценя това, което ми се случи. А короната наистина тежи, най–вече заради мъката, която виждам в очите на малките дечица от домовете за сираци в България. Правя всичко възможно да им помагам с одеала, чаршафи, дрешки, лекарства и играчки, тъй като тази титла ми дава някакво предимство, когато отида в някоя голяма фирма за финансиране.

Според българската преса твоя подкрепа в конкурса, който се проведе в Лас Вегас, е бил Христо Стоичков? Как се чувстваше там?

Всъщност той не успя да дойде, за съжаление. Аз се чувствах много добре, за мен беше удоволствие да участвам във всичко, което правихме през тази една седмица.

Ти си професионален спортист. Кажи ни как мина пътят езда – рали – мода?

Ездата е едно от нещата в моя живот, което е започнало с магия. Още много малка знаех, че ще го правя въпреки противоречията с родителите ми. Когато за първи път се качих на кон, разбрах, че ще стигна далеч, дори когато по-късно имах трудности с тренировките и треньора ми се ядосваше, аз му казвах: „Спокойно, един ден ще скачам най-високите препятствия с най-силните коне.” Имам тази вътрешна увереност, която е толкова важна, когато се качиш на животно 5 пъти по-силно от теб и искаш да го подчиниш.

А за ралитата, не може да се возиш всеки ден до Шампиона на България по рали и да не прихванеш нещо. Модната си кариера дължа на списание „Езда” – оттам започна всичко.

Разкажи за роклята, с която се яви във финалната вечер? Чия е?

Да, роклята беше…… като от приказките. Тя е произведение на My Lady и ми беше предоставена от Брайдъл Фешън, благодаря от сърце. Получих много комплименти за нея и беше удоволствие да я нося, донесе ми около 40% от успеха.

Предложение за снимки във Vogue? Кажи ни повече?

Имах предложение за снимки в две американски списания още на втория ден и особено след като разгледаха book-a ми. Това бяха “Vogue” и “TOP Super Models ” и за двете ставаше въпрос за корица. След конкурса и класирането ми на трето място имаше официални преговори с моята мениджърка, които все още са в ход. Основният проблем е далечното разстояние и желанието ни те да поемат разходите по пътуването.

Има ли модел, на който в работата си подражаваш?

Харесвам Жизел Бюндхен и много други модели, но не мога да подражавам на никого, тъй като аз съм Катя Дунева и имам своя индувидуалност, която също не е лоша. Обичам да правя това, което ми харесва и не бих се променила, за да приличам на някой друг. Възхищавам се от Анджелина Джоли във всяко едно отношение и на всяко нейно начинание.

Кои са твоите места за шопинг в София?

Ще отговоря много лесно. Не посещавам никакви бутици, имам толкова много дрехи, че едва ли ще имам нужда да си купувам следващите 2-3 години. А и не обичам да обикалям магазините. Всъщност, най-много се харесвам без дрехи.

Без какво в гардероба не минава твоето лято?

Само бански и душ гел.

Пластичната хирургия е табу или необходимо зло?

В никакъв случай вече не е табу, но е добре да се прави с мярка. Не може всички да са под калъп правени. Губи се чара, а всяка една жена го има по един или друг начин.

Коя е топ процедурата за красота на лято 2008?

Любов!

Ако парфюм носи името Катя Дунева, той ще ухае на?

Едва ли някога ще има такъв. Но ако има, Ив Сен Лоран щеше да ми завиди, ако беше жив.

Съпругът ти Румен е автомобилист шампион, ти също имаш титли от рали. За какво се състезавате помежду си най-често?

За всичко – кой първи ще влезе в банята, кой пръв ще доплува до края на басейна, кой ще нареди най-много купи в офиса, аз съм родена на 01.05, а той на 11.01, и двамата имаме единици в рождените дати и е голяма борба, но пък спортменска.

Колко време му беше нужно, за да те свали?

Не си спомням… Излизахме месец-два, но не ме сваляше открито, а беше много загрижен за мен и ми помагаше.

Следваща корона, която сънуваш?

Сънувам мига, в който предавам короната. Това е таванът, който можех да постигна. Има доста по-красиви момичета от мен и ще се наслаждавам да следя успехите им. Ще продължа да се занимавам с благотворителност и ще правя всичко възможно да помагам на деца в неравностойно положение.

https://lifestyle.bg/

Защо Катя Дунева се снима гола?

Как една от най-красивите българки Екатерина Дунева свали дрехи и задръжки за сефте, но и за последно! Да, за съжаление снимките за списание Мах са единствените, в които виждаме прелестите й. 

В продължение на две години русокосата чаровница отхвърляше с лека ръка всякакви изкусителни оферти за разголени фотосесии. Отказа тлъсти хонорари от Плейбой, Максим, FHM и др. Сумата, която е получила от Мах, е доста завишена за българските стандартни, но се пази в тайна.

“Когато Мах ми предложиха, се замислих. Склоних, тъй като това е много именито и стилно списание, не кани всяка жена у нас за корицата си и вниманието им към мен ме поласка. Видях много впечатляващи италиански фотографии, в които се набляга не на статични еротични снимки, а на случайни попадения на фотографа в сесия, в която моделът води и изразява дадено състояние, което фотографът се опитва да улови, без да те прекъсва и да те напътства. Напътствията бяха няколко седмици преди самата фотосесия, когато ме подготвяха за тези снимки и нагласата, която трябва да имам. На повечето хора, които са свикнали със стандартните снимки за мъжки списания, може и да не им допадне, но за мен тези снимки имат някаква индивидуалност. В турската баня беше много топло, пускаха ми хубава музика и изкуствена пара, точно затова повечето снимки са малко мъгливи, важно беше да се пренеса в Средновековието, стилът на Клеопатра да се отдава на удоволствия и т.н. Не сме нагласяли детайлите за всяка снимка, нито пък аз съм заставала като за снимка, просто бяха случайни попадения, за да изглежда истинско, реално”, споделя съпругата на автомобилния ас Румен Дунев.

Еротичната и стилна фотосесия  с госпожа Дунева е заснета в турската баня в Арбанаси. Част от нея е направена на терасата, под откритото небе. “Беше много студено, но не съм мръзнала, защото специално за мен бях подготвили розови пантофки и мек халат, които ме топлеха”, добавя Катя.

Блондинката се радва на перфектните си форми благодарение и на двата спорта, с които активно се занимава – автомобилния и конния.
“Едва ли повече ще се снимам гола. Благодаря на хората от Мах, с които работих. Бяха изключителни професионалисти и много ми помогнаха”, завършва Катя.

https://www.tialoto.bg/