• Мегз се е насочила към продажбата на рокли и тоалети за фотосесии в пустинята

Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз, която преди години замени родната България с Дубай сега припечелва от продажба на дрехи в емирствата, след като у нас бизнесът ѝ фалира заради фиктивни сделки между вече закритите ѝ 46 фирми, укрити данъци и лихви, пише “Галерия“.

След скандалите и провалите в любовта Мегз се премести в Дубай. Оказва се, че изборът ѝ да работи навън далеч не е случаен, тъй като емирството привлича все повече европейски предприемачи заради данъчната си политика.

В Instagram част от моделите, които предлага Каканашева са оценени между 200 и 600 лв., като цената на пълен комплект може да удари и хилядарка.

Това, което прави впечатление, са дългите рокли, които се използват за професионални фотосесии в пустинята. Мегз се е насочила към печелившата ниша, тъй като стотици красиви жени и инфлуенсърки търсят подобни тоалети, за да запечатат подобаващо своите пясъчни спомени и да трупат лайкове.

Колекциите включват още елегантни дълги и къси коктейлни рокли, а някои модели се предлагат с кърпи за глава.

В официалната си страница бившата брадърка пуска информация само на английски език, като дори и във видеозаписите не говори на български. Брандът ѝ носи името “Аз съм кралица“. Много от предложенията се покриват с иначе известната бляскава линия, която популяризираше и в миналото.

https://fakti.bg/