роени дни преди финала на Instaqueen дизайнерката – Миглена Каканашева – Мегз изненадва красивите момичета с решението си този път да няма предизвикателство. Какво им е подготвила вместо това, вижте първо във Vbox7.com.

Тази година всяка от претендентките за короната има своя лична история. Не за първи път Мегз споделя с участничките, че в днешно време за един Instagram модел не е толкова важно да е със слаби форми и идеални пропорции, а по-голямо значение имат персоналните качества и лична история. Всяка една от красавиците разказва малко повече за себе си и това, което е преживяла досега в живота си.

Първа своя разказ започва Мия. Тя разкрива подробности за своя път в борбата с булимията. Още във визитката си момичето споделя личната си кауза да популяризира проблема с това заболяване и желанието си да окуражава всеки, който има такъв проблем, да потърси помощ и да прояви желание да се излекува. Мия описва своите емоции по време на този период от живота си и как е успяла да се пребори с проблема.

След нея Кристалина споделя за своите преживявания като ученичка, за подигравките, на които е била подложена и как се е затворила в себе си. Какво разкри Мегз за детството си, с което окуражи Кристалина да сподели каква е била причината за присмеха от съучениците ѝ, вижте в епизод 10 на Instaqueen.

Ирина харесва външността си, но разочарованията от хората в живота ѝ, които са се възползвали от добротата ѝ, са я направили затворена и необщителна.

Михаела прави изненадващо разкритие, че по време на участието си е осъзнала наличието на голям проблем.

Габи разказва за своето тежко детство, за психическия тормоз, на който е била подложена и как нейни решения, провокирани от тези обстоятелства, променят живота ѝ изцяло.

Стиляна споделя трудни моменти от миналото си и как се е научила да харесва себе си такава, каквато е. Успяла е да придобие смелост да показва себе си независимо какво ще си помислят хората и да приема живота с чувство за хумор.

Какъв е проблемът, който Михаела е осъзнала по време на участието си? Какво разкрива за себе си още Мегз и какво е посланието на този сезон?

А какво ще бъде последното предизвикателство към момичетата – вижте в новия епизод на InstaQueen.

Успоредно със сериите феновете могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook. Не пропускайте финала на InstaQueen в петък само във Vbox7.com

ВИДЕОТО ВИЖТЕ ТУК: https://www.vbox7.com/play:6684f5e0c6

https://www.vesti.bg

loading...