Ливърпул се нуждае от фамозен обрат, за да елиминира Аталанта – Футбол свят – Лига Европа

0
58


Ливърпул гостува на Аталанта в мач реванш от четвъртфиналната фаза на Лига Европа. Двубоят е с начален час 22:00 и може да го проследите НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви направим съпричастни към сблъсъка с всичко най-интересно минута по минута.

Ливърпул загуби първата среща с 0:3 на “Анфийлд” и се нуждае от нещо наистина специално, за да продължи в следващата фаза на турнира. Тимът на Юрген Клоп се намира в слаба форма, като след тази тежка загуба допусна и поражение във Висшата лига отново у дома срещу Кристъл Палас. Ливърпул ще иска да сътвори обрат, с който да възобнови надеждите си за силен край на сезона, който ще е последен за мърсисайдци с Юрген Клоп начело.

Аталанта е в страхотна домакинска форма, като има само едно поражение пред собствена публика във всички турнири от месец ноември насам. Целта пред италианския тим е да играе в Шампионска лига догодина, като има сериозен шанс да го постигне това чрез спечелването на Лига Европа, а и е на осем точки от топ 4 в Серия А, като отборът на Гасперини е и с мач по-малко. Нападението на Аталанта е резултатно и се очаква италианският тим отново да се разпише във вратата на Ливърпул.



Източник Gong.bg