Денислава, Симона и Мартин от Студио „Сарандев“ – избрани да представят нова авторска песен в „Детска мелодия на годината“ 2021

0
489
В края на миналата седмица на Фейсбук страницата на Националния фестивал „Детска мелодия на годината“ бяха обявени 14-те песни, допуснати до участие в 4-тото издание на фестивала и техните изпълнители (солисти и вокални формации), избрани да ги представят. За втора поредна година сред избраните деца има представители на Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич. През 2020-та Ванина Григорова имаше шанса да реализира студиен запис и видеоклип на песента „Един за друг“ на композитора Минко Ламбов.
Тази година щастливците са Симона Тодорова, Денислава Димитрова и Мартин Стоянов. Те тримата, заедно с Мартин Сиромахов от Русе, ще сформират квартет и ще представят новата песен „Нарисувай звезда“. Автор на текста и музиката на песента е Биляна Ангелова – музикален продуцент в БНР, автор на песни за известни имена на българската поп музика като Маргарита Хранова, Мариана Попова, Миро и др.
За Мартин, Симона и Денислава от Студио „Сарандев“ тепърва предстои да разучават песента на Биляна Ангелова, за да я подготвят за студиен запис.
А на Ванина предстои участие в Гала концерта на „Детска мелодия на годината“ 2020, който ще се състои на 4 юли в хотелски комплекс „Калиакрия Ризорт“. Събитието има за цел да излъчи песента победител за 2020-та година. Един от членовете на детското жури ще бъде и Мартин Стоянов от Студио „Сарандев“, след като получи специална покана от Директора на фестивала Надя Ботева.