Гришо: Искам да стигна там, където бях – Тенис – Мъже

0
75


Григор Димитров ще играе финал в турнира от сериите “мастърс” в Маями, САЩ. Той надви олимпийския шампион Александър Зверев с 6:4 6(4):7 6:4. След победата над германеца първата ни ракета отдаде заслуженото на своя съперник, говорейки за неговата разнообразна игра.

“Нямаше как да допусна топката да минава покрай мен, защото очаквах да Зверев да я прати и от двете страни. Това беше битка и от двете страни. След първия сет Саша вдигна нивото си, беше много силен, поставяше ме под напрежение, а и в третия беше много добър. Мисля, че в края играх с малко повече авторитет и това ми помогна”, каза Димитров, който ще се върне в топ 10 на световната ранглиста за пръв път в последните седем години. 

Каквото и да кажа, няма да бъде оправдано. Аз водя моята битка в момента. Цялата работа, която положихме като отбор. Сега съм в различна пътека в моя живот, в моята кариера. Има много неща, които съм свършил, но са зад сцената. Искам да стигна там, където бях, защото няма причина да не го направя. Продължавам да имам вяра в себе си и дори когато съм имал съмнения в себе си, хората около мен ме подкрепяха. Имам великолепни хора около мен, семейството ми ме подкрепя, всички те са мои приятели, това е черешката на топката“, добави Гришо.





Източник Gong.bg