Вижте къде в София няма да има вода утре

0
59


На 25 април (четвртък) 2024 г. във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Стара планина” и ул. „Трайчо Костов”, Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между:

ул. „Трети март”, ул. „Васил Левски”, ул. „Кръста” и ул. „Христо Ботев”, ул. „Воденицата”, ул. „Хемус”, ул. „Долна махала”, ул. „Шабаница” и ул. „Ботунски път”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: на ул. „Трайчо Костов” пред кметството, съобщиха от дружеството. 

На 25 април (четвртък) 2024 г. във връзка с извършване на строителни-ремонтни дейности на ул. „Йордан Бакалов Стубел”, кв. „Манастирски ливади – изток” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Йордан Бакалов Стубел”, ул. „Васил Стефанов”, ул. „Тодор Попов” и ул. „Георги Тутев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Йордан Бакалов Стубел” на кръстовището с ул. „Георги Тутев”.

На 25 април (четвртък) 2024 г. във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Неделчо Бончев”, НПЗ Искър се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Неделчо Бончев”, от №8 до бул. „Христофор Колумб”, ул. „Подполк. Васил Златарев”, ул. „Подпоручик Йордан Тодоров”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Неделчо Бончев” на кръстовището с ул. „Подпоручик Йордан Тодоров”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.





Източник 24часа