Ванина Григорова от Студио „Сарандев“ с видеоклип към песента „Един за друг“ на композитора Минко Ламбов

0
611
Тази година е особено специална за талантливата Ванина Григорова от Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич. След участие в онлайн кастинг, тя попадна сред 14-те млади поп изпълнители, избрани да представят нова авторска песен в Националния фестивал „Детска мелодия на годината“2020.
През лятото Ванина разучи и записа в студио песента „Един за друг“ на композитора Минко Ламбов, по текст на Ани Топалова. Преживя и няколко вълшебни дни при заснемането на видеоклипа.
Вчера (2 декември) организаторите на фестивала „Детска мелодия на годината” официално презентираха 14-те нови песни в YouTube.
Видеоклиповете на песните са реализирани с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура”.
Клипът, получил най-много харесвания в YouTube, ще спечели „Награда на публиката“. Срокът за гласуване е до 12 ч. на 20.03.2021 г.
На фейсбук страницата на фестивала, организаторите споделиха: „Щастливи сме, че можем да предоставим висока сцена за изява на талантливите български автори и пеещи деца!
Знаехме, че пътя няма да е лесен, но никога не сме се съмнявали в успеха и смисъла на начинанието ни, защото всичко в името на децата ни, си заслужава усилията!
Талантливите деца на България заслужават най-красивите песни!
На добър час и успех на новите 14 песни от ДЕТСКА МЕЛОДИЯ 2020!“
Да пожелаем успех и на нашето добричко момиче Ванина и на песента „Един за друг“ (№3 в плейлиста)!