Биографията излиза днес! Кой е отнел девствеността на Бритни и правила ли е фелацио на Колин Фарел?

0
620
  • В мемоарите си певицата беснее, че е смятана за курва, а Джъстин Тимбърлейк е бил третиран като “златното момче на Америка”

Днес скандалните мемоари на Бритни са по книжарниците в САЩ, след като предизвикаха адски шум. Миналата седмица научихме, че поп принцесата е била бременна от Джъстин Тимбърлейк, обаче скандалните признания едва започват.

Певицата споделя още, че е направила аборта у дома си без докторски надзор и той е бил ужасно болезнен. След като взела хапче, което да предизвика аборт, тя получила болезнени спазми и изпаднала в агония в банята. Вместо да я закара в болница, Джъстин просто й свирил на китара.

Става ясно още и че певецът й е изневерил с две други известни дами, едната от които е Никол Апълтън от групата “Ол Сейнтс”.

“Бритни отбелязва, че тя е знаела, че Джъстин Тимбърлейк й слага рога, първо с момичето от “Ол Сейнтс”, после със знаменитост, която все още е много известна, омъжена и има деца сега… И че, за да отмъсти, тя е прекарала една нощ с танцьора Уейд Робсън.”, пише потребител на “X”, който има копие на книгата на певицата.

Никол Епълтън разрушила връзката на Поп принцесата с Джъстин Тимбърлейк

В мемоарите си Бритни беснее, че е смятана за курва, а Джъстин е бил третиран като “златното момче на Америка” въпреки множеството му изневери.

“Джъстин затвори тази глава от живота си, но сега Бритни отново я отваря пред всички. Той не обсъжда с приятели какво казва на жена си и какво не”, казва източник, близък до артиста.

“Не мисля, че Джъстин ще оспорва публично което и да е от твърденията на Бритни – това не е неговият стил”, твърди друг източник.

Тимбърлейк и Бритни имаха връзка от 1999 г. до 2002 г., за която светските издания не спираха да пишат, а интимният им живот бе широко обсъждан по всевъзможни токшоута. Медиите по онова време живо се интересуваха дали Бритни е загубила девствеността си с Джъстин. 

Сега тя разкрива в мемоарите си, че е започнала да прави секс на 13-14 г., когато не е била толкова известна. Точно на тази възраст е започнала да пие коктейли заедно с майка си. Признава, че това били най-щастливите ѝ моменти в живота, нейното райско кътче.

С Колин Фарел консумацията била в автомобил

В книгата Бритни разказва още за кратката си връзка с Колин Фарел и как той я е съблазнил на снимачната площадка на S.W.A.T. Романът им бил толкова бурен, че тя му правила фелацио в автомобила.

Певицата смело повдига завесата, а колко можем да вярваме на твърденията на доказано психически неуравновесена личност – всеки сам си преценя.

https://lupa.bg/