• След новината за развода със Сам Асгари певицата отново е психически нестабилна
  • Нощувка в наетата от нея вила във Френска Полинезия струва 20 000 долара

В живота на Бритни Спиърс непрекъснато се случват неприятни инциденти. Синовете ѝ отказаха да общуват с нея и се преместиха с баща си Кевин Федърлайн на Хаваите. Певицата се опита да преживее тежката новина в обятията на своя любящ съпруг Сам Асгари, но отново я очакваше фиаско – той поиска развод.

Ударите на съдбата не свършват дотук. Делото за развод между Бритни Спиърс и Сам Асгари рискува да стане едно от най-шумните тази година – бившият иска от Спиърс разделяне на имуществото и компенсация за изключителна информация за живота им, която може да унищожи този на Спиърс. Певицата, която и досега имаше проблеми с психиката, се срина.

Тя и преди е изненадвала феновете си в социалните мрежи с разголени танци, но този път стигна по-далеч – в кадър се появиха ножове. Феновете се страхуваха сериозно за състоянието на Бритни – дори се наложи полицията да посети къщата на певицата, за да се погрижи за нейната безопасност.

Разводът на Бритни Спиърс и Сам Асгари обещава да бъде един от най-шумните тази година.

“Това не са истински ножове, няма нужда да се притеснявате или да викате полиция. Опитах се да последвам един от моите идоли – Шакира, и се вдъхнових от нейното изпълнение”, побърза да се оправдае Спиърс.

Сега Бритни е решила, че трябва да изчезне – и най-доброто място за бягство е частен остров. Източници, близки до поп звездата, казаха на TMZ, че тя се е отправила към емблематичния хотел Brando във Френска Полинезия с близки приятели. Хотелът е много популярен сред звездите – Бионсе, Ким Кардашиян и много други знаменитости празнуваха рождените си дни на това място. Основната му характеристика е пълното уединение на гостите. Курортът разполага с няколко частни вили, които са скрити от очите на папараците. Вила със собствен басейн обикновено струва около 20 000 долара на вечер. https://trud.bg/