41-годишната изпълнителка на “Toxic” показа извивките си в изпепеляващ видеоклип в Instagram след първата годишнина от сватбата със съпруга си Сам Асгари.

Бритни се разхождаше по плажа в жълти бански, авиаторски слънчеви очила и шапка. Спиърс съчетава пикантното видео с песента “Field of Gold” на Стинг – подходящ избор за нейната ярка и смела визия. “👠👠👠”, написа тя в поста.

Изпълнителката не е разкрила къде е на почивка, въпреки че публикува поредица от видеоклипове, показващи последното ѝ приключение.

Във вторник вечерта Спиърс публикува клип, на който се раздвижва на лодка в неоново розово двойно облекло, а Асгари я пляска по дупето.

В надписа си поп звездата заяви, че това е “първата ваканция на нея и съпруга ѝ от година насам”, като нарече себе си “толкова благословена”.

Не е ясно дали Спиърс и Асгари са планирали пътуването, за да отпразнуват годишнината си, която се пада на 9 юни.

Въпреки повода, певицата на “Gimme More” имаше много работа, след като се справи със семейна драма и “фалшив и клеветнически” доклад, който твърдеше, че е на метамфетамин. В историята се твърдеше, че певицата злоупотребява с наркотици от години, че и двамата ѝ синове с Кевин Федърлайн – Шон Престън, 17-годишен, и Джейдън, 16-годишен – са виждали наркотици, доставени в дома ѝ.

В отговор на репортажа Спиърс написа миналата седмица: “Фактът, че хората твърдят неща, които не са верни, е толкова тъжен…Това разбива сърцето ми и новините са толкова низки … Винаги съм имала чувството, че новините ме тормозят … Тъжно е, защото всички седят, сякаш е нормално да си измислят лъжи до такава степен … Защо ми казват, че трябва да седя и да се издигам над тях ? Когато всички са толкова ниско? Надявам се, че това са само новини, които са изпълнени с омраза.”

Сърцераздирателната новина се появи близо седмица, след като Спиърс даде съгласието си синовете ѝ да се преместят на Хаваите с Федърлайн.

Изпълнителката на “Work Bitch” не е виждала синовете си от януари 2022 г. и те не присъстваха на сватбата ѝ с Асгари миналата година.  https://www.vesti.bg/