Анджелина Джоли и 15-годишната ѝ дъщеря пускат свой мюзикъл

0
61


Премиерата на Бродуей обаче е засенчена от нови разкрития за физическо насилие над актрисата от бившия ѝ съпруг

Първи крачки в театралното изкуство направи 15-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит – Вивиен. Тя бе помощник на звездната си майка при продуцирането на мюзикъл. Премиерата на “Аутсайдерите” мина скоро на Бродуей, но бе засенчена от нова порция разкрития за физическо насилие по време на брака между холивудските звезди.

Джоли и Пит се разделиха през 2016 г., но продължават да водят съдебни битки за подялба на имущество след развода си. Ябълката на раздора в този момент е винарски бизнес във Франция. Двойката го изгради с много любов около имение, в което живееше известно време, но актрисата продаде тайно своя дял на съмнителен руски олигарх след края на брака им. Според запознати това е раздразнило сериозно 60-годишния Пит, тъй като винаги е гледал на мястото като на свое убежище. Планирал е спокоен живот във френския имот и да прави качествено вино, мебели и изкуство.

За да обяснят поведението на Джоли, адвокатите ѝ внесоха във Върховния съд на Лос Анджелис нови правни документи. От тях става ясно, че двамата са имали разправии много преди пътуването на семейството с частен самолет от Франция до Лос Анджелис през септември 2016 г. Досега то се сочеше като катализатор за раздялата им, след като

Пит проявил физическо насилие и над децата

Защитата на Джоли твърди, че такова е упражнявано върху нея много преди въпросния полет, а по време на него тя се е наранила, падайки върху седалки, докато се опитвала да задържи разярения си съпруг да не посегне на някое от шестте им деца. Още тогава актрисата твърдеше, че той ги е нападнал под влияние на алкохол в самолета, но разследване на ФБР не успя да открие достатъчно доказателства, за да му бъде повдигнато обвинение.

В крайна сметка обаче случилото се на борда доведе до разпадането на една от най-харесваните холивудски двойки. Разводът им се проточи с години, като двамата спореха за различни неща, включително за попечителство върху трите непълнолетни деца – 17-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Вивиен и Нокс. Те са родители и на 22-годишния Мадокс, 20-годишния Пакс и 19-годишната Захара, които са осиновени, но се твърди, че Пит е спрял да общува с тях заради скандали през последните години от съвместното им съжителство.

Досега трите непълнолетни деца живееха с майка си, но вестник “Сън” разкри, че най-голямото от тях е

поискало да се премести в дома на баща си в Калифорния

Дъщерята Шайло ще стане на 18 г. след месец и вече сама ще може да решава на коя страна в дългогодишния спор между родителите си да застане. Според изданието, ако тя наистина предпочете Пит пред Джоли, това ще бъде сериозен удар срещу актрисата. Анджелина винаги е твърдяла, че децата са най-важни за нея. “Бях на 26, когато станах майка. Целият ми живот се промени. Да имам деца, ме спаси и ме научи да бъда друг човек. Мисля, че щях да умра, ако не исках да живея за тях”, призна тя преди време.

И ако дълги години красивата актриса се наслаждаваше на компанията и на шестте си деца, пътувайки с тях по цял свят, напоследък е виждана само с Вивиен. 15-годишното момиче не само визуално прилича на майка си, но се твърди, че споделя и много от житейските ѝ разбирания и дори професионални интереси. Двете се вдъхновяват да представят “Аутсайдерите” на театрална сцена, докато гледат мюзикъл. “Още докато учех, разбрах, че първата ми любов в изкуството е театърът. Досега обаче не намирах път към сцената. Надявам се да мога да допринеса към процеса, като в същото време продължавам да се уча от този невероятен екип, с който работя, откакто дъщеря ми ме заведе да гледам мюзикъла в Калифорния”, сподели Анджелина Джоли. Тя обясни, че продуцираната от нея музикална постановка е за всяко поколение, но основната ѝ цел при създаването ѝ е била да се чуят гласовете на младите. Мюзикълът пресъздава сюжетната линия на романа на Сюзън Елоиз Хинтън “Аутсайдерите” и на едноименния филм на Франсис Форд Копола, правен по него. Разказва за превратностите на съдбата, с които се сблъскват участници в тийнейджърска банда в селски район на Оклахома.

Актрисата споделя, че дъщеря ѝ е била идеалният асистент да продуцира тази история: “Вив много напомня на майка ми –

не се фокусира върху това да бъде център на вниманието,

а да е подкрепа за други творци. Тя е много внимателна и сериозна по отношение на театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе за случващото се на сцената”.

Макар и вече не толкова често, актрисата продължава да се снима и в киното. В края на миналата година стана ясно, че ще участва и в третата част на филма за феята Злодеида, но преговаря и за още няколко проекта. През последните десет години тя често се включва и като продуцент на лентите, в които играе.

Въпреки делата Брад Пит е решен да продължи живота си

Брад Пит наскоро реши да спре да се тревожи и да продължи живота си на фона на неспиращата съдебна битка с бившата си съпруга, твърди близък до актьора пред списание “Пийпъл”. По думите му за Пит е било изключително стресиращо да трябва да се защитава отново и отново по обвиненията за малтретиране от Анджелина и драмата с попечителството върху трите им по-малки деца. Имало е години, в които се е чувствал изключително самотен и неразбран, но вече иска да сложи край на това и да гледа напред.

Промяната в житейската му нагласа до голяма степен се дължи на новата жена до него. 32-годишната дизайнерка на бижута Инес де Рамо започна да излиза с холивудската звезда преди две години, но и двамата държат личните си отношения далеч от светлината на прожекторите. “Живеенето с нея го прави много щастлив. Инес е страхотна. Тя не идва с никакъв “багаж” и може просто да го подкрепя”, твърди източникът на “Пийпъл”.

Затова в момента Пит се е фокусирал върху това и върху състезателен филм за Формула 1, който снима. Актьорът обаче е натоварил адвокатите си да продължат да се борят срещу претенциите на бившата му съпруга в съда. Те са внесли иск Джоли да представи споразумения за неразкриване на информация от брака между двамата, които е накарала други да подпишат.





Източник 24часа