Овен

Звездите казват, че всякакви сериозни въпроси за Овена трябва да бъдат отложени за друг ден. 8 декември вероятно ще ги провали и само ще засили финансовата им нестабилност. Но не се отчайвайте – това не е за дълго, скоро ви очакват добри времена.

Телец

8 декември е чудесен ден да се грижите за здравето си. Спортът, правилното хранене, много вода и релакс ще ви направят щастлив и здрав човек. Не отричайте за себе си това.

Близнаци

Хороскопът за 8 декември казва, че Близнаците ще искат да се затворят от всички. Те могат напълно да загубят интерес към работа, обучение, по-нататъшно развитие. Ще им се струва, че всичко това е напразно. Но трябва да запомните, че пътят към звездите често е през тръни.

Рак

Добър ден за купон и забавление. На сутринта имаш късмета да срещнеш близки по дух хора, с които можеш да реализираш много мисли. Следователно, Раци, бъдете по-лесни на 8 декември и се радвайте на живота.

Лъв

Звездите съветват Лъва да не отлага важни въпроси за по-късно, защото те ще се натрупат и тогава ще бъде трудно да се реши всичко за един ден. Дори и да сте уморени, бъдете търпеливи. Стресовият период скоро ще премине.

Дева

Дева, чувство за хумор и открита усмивка на 8 декември ще бъдат вашето основно оръжие за завладяване на света. Ще бъдете успешни както в работните въпроси, така и в романтичните.

Везни

Хороскопът за 8 декември казва, че ако сърцето на Везните е свободно, то много скоро те ще се влюбят. И дори да е мимолетен роман, той ще достави на представителите на тази зодия много впечатления и удоволствие.

Скорпион

Скорпиони, на 8 декември може да бъдете завладяни от меланхолично настроение, което ще ви накара да не правите нищо, а само да се отдадете на спомени и носталгия. Опитайте се да се разсеете от подобни мисли и се включете в работата. Сега имате важен период в професионален смисъл.

Стрелец

Стрелците на 8 декември ги чака необикновено спокоен ден. Насладете се на момента и отделете свободно време на приятели или любим човек.

Козирог

Звездите съветват Козирозите да се занимават творчески на 8 декември – това ще помогне да забравите за проблемите и в същото време да се отпуснете. Отделете време за себе си и своите близки.

Водолей

Във Водолей на 8 декември само първата половина на деня ще бъде наситена – ще трябва да решите редица важни въпроси, а след обяд ще има възможност да си поемете дъх.

Риби

Рибите на 8 декември трябва да помислят за своите планове и какво им липсва за щастие по време на сутрешното им кафе.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...