Луната навлиза в знака Скорпион, което ни обещава доста напрегнати и емоционални дни от месеца. По това време започваме да чувстваме, че сме подценени, че планират нещо лошо зад гърба ни. В личните отношения също не всичко е гладко. От друга страна, това е темпераментен период за страстни срещи и идеално време за разследвания. Ако трябва да стигнете до истината по някакъв таен въпрос, тогава няма да намерите по-добър ден. Юпитер и Уран са в Телец и имат за цел да се свържат, за да ни дадат невероятен период на късмет и спонтанно щастие. Периодът ще продължи до края на май. Определено трябва да го използвате и трябва да започнете да хващате своята „Птица на щастието“ сега. Дръж си очите отворени!

Овен , вашите импулси да поемете всичко наведнъж и да разрешите всички проблеми с един замах може да доведе до идеята, че сте повърхностни. Постарайте се да не правите такова впечатление, особено на началниците си.

Телец , вашата задача е да се научите как да използвате неочакваните бонуси в живота си в своя полза и да не се страхувате от тях. Ако внезапно ви предложат печеливш бизнес, тогава не отказвайте и вземете Везни за свой съюзник.

Близнаци , сега нямате противопоказания в хороскопа си, звездите позволяват буквално всичко. Единственото предупреждение е да внимавате за портфейла си и да не харчите твърде много.

Рак , буквално за няколко часа в четвъртък настроението ви може да ви разочарова, не обръщайте внимание. След като квадратът на Луната с Плутон премине, настроението ви ще се нормализира.

Лъв , ти можеш не само да накараш другите да се влюбят от пръв поглед, но и самият ти си способен на дълбоки и сериозни промени. Те могат да засягат както личния живот, така и работата.

Дева , сега е много полезно за вас да се заемете с домакинските задължения и проблеми, защото ще се решават по-бързо от обикновено. Можете също така да изберете нов имот, няма да останете разочаровани от избора.

Везни , опитайте се да не усложнявате живота си, като изисквате твърде много от себе си, постоянно подлагайки стъпките си на самокритика. Може би трябва да намалите летвата и да си отдадете кредит.

Скорпион , ако изпитвате апатия в близко бъдеще, тогава трябва да промените начина си на живот. Не си позволявайте да скучаете, природата ви не търпи монотонност и монотонност. Търсете приключение!

Стрелец , планетите не ви препоръчват да посещавате прекалено многолюдни места, защото тълпата може или да ви раздразни, или да ви обезсили. Трябва да намерим нов източник на вдъхновение и попълване на енергия.

Козирог , трябва да правите само едно нещо, а не всичко наведнъж, в противен случай не само няма да имате време да направите нищо, но може да имате и конфликтни ситуации в процеса.

Водолей , не е най-лесният ден за взаимно разбиране и хармония в отношенията. Не се съсредоточавайте върху странностите на партньора си – по-добре е да преминете към други теми от живота си.

Риби , една небрежно изречена дума ще доведе до значителни последствия, така че колкото и да ви се иска да крещите и да чупите чинии, контролирайте се.

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国–保加利亚
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА