ОВЕН – Днес се разкриват много истини и те ще ви помогнат да разберете по-ясно чувствата на партньора ви към вас. Козметичните процедури ще бъдат с видим, добър резултат.

ТЕЛЕЦ – Препоръчително е да отложите за следващите дни оформянето на финансови документи и договори. Бъдете търпеливи в отношенията си и околните ще оценят великодушието ви.

5 фантастични грим трика за блондинки

БЛИЗНАЦИ – На работна среща ще изразите мнението и позициите си, ще бъдете чути и препоръките ви взети под внимание. Ако в нещо или от някого не сте доволни, потиснете раздразнението си и следвайте логиката на събитията.

РАК – Въздържайте се от излишна показност в общуването и не създавайте погрешни впечатления за себе си. В лицето на някого ще откриете предан приятел и това ще стопли сърцето ви.

Каква жена сте според цвета на очите?

ЛЪВ – В семейните отношения бъдете търпеливи и дайте повече свобода на близките си сами да вземат решенията си, като не им отказвате подкрепата си за назидание.

ДЕВА – Имате мнение и позиция по дискутираните теми, но не се ограничавайте с наличната информация. Бъдете търпеливи към онези, които не блестят с вашите качества.

ЕКЗОТИЧНО ДЪРВО ОТ ИЗТОКА ЦЪФТИ РАДВА ТУРИСТИТЕ В АЛБЕНА

ВЕЗНИ – Търпеливо и с интерес ще се отнесете към въпрос, касаещ други хора или заетост, към която имате интерес, с което ще обогатите опита и информираността си.

СКОРПИОН – Предстои разместване на позициите в йерархията, интересни оферти и съответно придобивки, но във всички случаи ще има какво да ви прави доволни.

Митовете, които убиват секса

CТРЕЛЕЦ – С правилни аргументи и коректни взаимоотношения ще можете да постигнете споразуменията, от които се нуждаете за целите си, но отложете оформянето на документи.

КОЗИРОГ – Грижливо следвайки интересите си, ще работите по създаване на условия за изпълнение на програмата си, в която се забелязват и елементи на риск. Последното налага да сте по-внимателни и търпеливи в отношенията ви с колеги, подчинени, партньори, роднини и към всички, с които животът ви среща.

Ще познаете истинския мъж по тези качества

ВОДОЛЕЙ – Не се плашете от трудностите, приемете ги като знак за висока оценка на възможностите ви и следвайте целите си. Проявете широтата на мисленето си и приветствайте добрите намерения на хората покрай вас.

РИБИ – За много от вас денят ще е динамичен, изпълнен с отговорности, работни срещи и създаване на професионални контакти. Увереността във възможностите ви повишава и склонността ви към риск, но нямате нужда от допълнителен стрес.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Angelie Dolly
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

Al Bano & Romina Power – We’ll Live It All Again (2019)