• Рускинята е наричана Момичето-змия заради уникалните си способности. Да направиш недостатък свое предимство е умението на силен човек.

Когато руското момиче Юлия /Julia Gunthel/ беше на четири години, тя беше диагностицирана със сериозно заболяване на сухожилията, поради което тялото й стана невероятно пластично. Родителите на Юлия можеха да се уплашат и изобщо да не пуснат дъщеря си от къщата, но след консултации с учителка от местна детска градина промениха решението си.

Галина Павлова беше първата, която забеляза уникалните способности на Юлия, в резултат на което момичето беше изпратено да учи в цирково студио в родния си град Набережние Челни. Това промени живота на бъдещата звезда веднъж завинаги.

Тренировка всеки ден

Юлия Акмалетдинова , разбира се, трябва да благодари на природата за уникалния си талант. Но без усилия дори такъв талант може да бъде загубен. Джулия разбра това и от детството си тренираше поне няколко часа всеки ден! И вече на 10-годишна възраст тя за първи път се появи на сцената на цирка със своя солов номер, наречен “Каучук”. Талантът е талант и упоритата работа не е отменена.

Очевидно с напредването на възрастта костите на момичето стават все по-тежки и трябва да се полагат все повече усилия, за да бъде в невероятни пози за няколко минути. Джулия призна, че когато тялото й започна да расте бързо, тя изпита определени трудности.

Два световни рекорда на Гинес и “Момиче-змия”

На 16-годишна възраст Юлия напуска Набережние Челни с родителите си и се премества в Германия за постоянно пребиваване. Там тя промени фамилното си име, ставайки Джулия Гунтел, роди син, но продължи да се занимава с пластична хирургия и да завладее света с гъвкавостта си. Тя излезе с псевдонима Злата, с който участва в различни предавания.

И тя два пъти влезе в Книгата на рекордите на Гинес. Първият рекорд беше, че тя успя да спука три балона за 12 секунди само с помощта на завой. И вторият рекорд се случи, когато тя успя да отвори голям брой бутилки, използвайки само краката си.

La contorsionista Zlata all’Erotica Show di Londra

Именно след това каналът Discovery, който направи история за Джулия, я нарече “най-гъвкавото момиче на планетата”. И едва тогава, с още по-голямо нарастване на популярността, към нея се придържаха още две определения – „Момиче без кости“ и „Момиче-змия“

Да се ​​кача в кутия от 50 см? Няма проблем

Юлия е доста висока за момиче – 1 метър и 75 сантиметра. Въпреки това тежи само 54 кг. Момичето все още седи на най-строгата диета за мазнини, защото всеки допълнителен килограм може да развали всичко. Един от любимите й трикове е, че се огъва почти наполовина и обгръща краката си с ръце.

Тя също обича да се катери в малки кутии или кутии. И така, Джулия счупи рекорда, като успя напълно да се потопи в 50-сантиметрова кутия. Някаква фантазия! След това с нея беше направен комичен офис календар, където тя се катери и извиваше в най-невероятните предмети от офис интериора. Календарът беше подигравателно озаглавен „Необходима е гъвкава секретарка“.

Филмова кариера и откровени фотосесии

Джулия не се ограничава само до трикове на сцената на цирка или някакво шоу. Тя отвори своя уебсайт Zlata.de, където понякога публикува много откровени фотосесии. Тя също има голяма мечта да стане актриса.

През 2013 г. тя беше поканена да участва в новия филм “Holy Motors Corporation”, където звездите на световния шоубизнес Кайли Миноуг и Ева Мендес станаха нейни партньори .

И на премиерата на филма Джулия стана главният герой на вечерта, позирайки за фоторепортери в невероятни пози.