ОВЕН: Понякога, дори когато не търсите романтика, тя ви намира и нежно ви докосва по рамото. Но не правете грешки – ако това се случи днес, имате избор. Поемете по този интригуващ път само ако вие самите го искате. Вярвайте, че ако се е случило веднъж, може да се случи отново. Не се хващайте за някакви емоционални задължения, освен ако не сте напълно подготвени за това. Повярвайте ми, този човек ще почака.

ТЕЛЕЦ: Днес няма да ви е трудно да покажете толерантност към полярностите и това определено ще работи във ваша полза. Когато забележите две групи хора, които не се разбират, доброволно станете техен преводач – това ще ви постави в мощна позиция и ще отвори вратите на страхотни възможности. Способността ви да преговаряте ще впечатли много мощни хора и ще привлече вниманието към вас. Освен това, като слушате и двете страни, и двамата ще се забавлявате и ще научите нещо.

БЛИЗНАЦИ: Обичате да мислите за себе си като за труден и непредсказуем човек (какъвто сте), така че ви дразни невероятно, когато другите хора мислят, че ви познават отвътре и отвън. Ако някой ви приема за даденост или се държи толкова нахакано, че говори вместо вас, не бива да го подвеждате. Трябва да сте наясно със случващото се и в момента единственият начин да направите това е да се уверите, че всички познават истинските ви чувства.

РАК: Ако сте в ранните етапи на една връзка, то днес не е денят, в който си струва да се предприемат извънредни действия или сериозни опити да ги доведете до по-значимо ниво – без скъпи подаръци или интимни тайни. Трябва да действате дискретно или донякъде официално поне още няколко дни. Оставете другия човек да управлява тази връзка за известно време. Седнете на задната седалка по време на това конкретно пътуване и оставете другия човек да ви закара до мястото, където и двамата искате да бъдете.

ЛЪВ: Успех в различни неща и начинания е възможен, вие се справяте с решаването на сложни проблеми много по-бързо, отколкото в други дни. Можете да импровизирате, да експериментирате. Вие сте не само трудолюбиви, активни и енергични, но и много късметлии. Денят е подходящ за пътуване; колкото по-далеч отиваш, толкова по-добре. Романтичните срещи са невероятно вълнуващи; този ден е белязан от емоционален подем. Чарът на Лвов е необичайно силен.

ДЕВА: Ако днес някой не е в състояние да прояви гъвкавост, тогава трябва да го направите вместо него. Огъването назад е неудобно, но понякога просто необходимо. Можете да си спестите много стрес, като просто прегърнете непоклатимостта на този човек и се опитате да го заобиколите. Ще почувствате невероятно удовлетворение, когато се ориентирате, въпреки този негъвкав противник.

ВЕЗНИ: Днес мечтанията ще ви забавляват много повече от всеки холивудски блокбъстър, така че не се колебайте да се скитате из страната на фантазията и да се съсредоточите върху това какъв би бил животът ви, ако всичките ви надежди и мечти се сбъднат. Тези възможни упражнения не са просто въображаемо бягство от ежедневието. Визуализацията е един от начините да оживите нещо и като си представяте алтернативно бъдеще, вие си помагате да изберете следващите цели, които искате да постигнете.

СКОРПИОН: Днес управляващите се държат мистериозно и определено не сте на радарите им. Може да се изкушите да се възползвате от разсейването им и да се отпуснете малко повече от обикновено, но не го правете – внимавайте за себе си и как се държите днес. Време е да бъдете примерен гражданин във всеки смисъл на думата. Като потискате изкушението да изиграете глупака, вие ще стартирате растежа на своето его и вашата самодисциплина.

СТРЕЛЕЦ: Предстоящите ви пътни планове вървят доста гладко, въпреки че едно малко препятствие ви кара да се чувствате като прибързани. Ако се надявате на повишение, поискайте го без колебание. Вашият оптимизъм е вашият най-голям актив, така че когато подхождате към несигурността, очаквайте възможно най-добрия резултат. Най-вероятно всичко ще се окаже във ваша полза. Време е да започнете да питате по-често за това, което искате. Ако направите това, може да започнете да получавате това, което искате, по-често.

КОЗИРОГ: Отказали ли сте се от телефонния си указател в полза на пакет визитки, вързани с ластик? Да съхранявате важни разписки под леглото си в кутия за обувки? Ако сте били отпуснати в записването на информация, тогава трябва да промените това, преди да е станало твърде късно. Бъдете креативни с подреждането и това може да ви спести много време.

ВОДОЛЕЙ: Днес обещанието, което наскоро сте дали на приятел, може да ви създаде дискомфорт. Но не позволявайте на съжалението да ви накара да промените думата си. Трябва да сте сигурни, че сте честни по отношение на притесненията си, но не предлагайте ултиматум и не принуждавайте приятеля си да промени вашите планове. Просто бъдете честни в комуникацията си и се уверете, че приятелят разбира вашите избори.

РИБИ:Когато заблуждаваща забележка ви удари ушите днес, вероятно ще почувствате силно желание да се намесите и да коригирате оратора, но определено трябва да го избягвате. Опитайте се да не налагате знанията си (или мнението си) на други хора, дори ако ви се струва, че това ще им помогне. Поне днес трябва да се занимавате със собствен бизнес и да позволите на хората да правят свои собствени грешки.

Santorini Summer Mix 2020 🍓 Best Of Tropical Deep House Music Chill Out Mix By Deep Mix#15

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Sara Ames
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

You are my everything….
loading...