Annelese Milton е австралийска Instagram звезда, звезда на TikTok, звезда в социалните медии и модел с над 652 хиляди последователи в Instagram под потребителско име @annelesemilton.

Тя също беше част от топ 100 финалисти на Australia’s Next Top Model. Annelese Milton споделя ежедневен начин на живот, рутинни снимки и истории чрез Instagram, Twitter, Facebook. 

Annelese Milton е родена на 19 март 1995 г. в Сидни, Австралия. Тя е на 28 години. Нейната зодия е Риби. Анелезе попадна в светлината на прожекторите, след като нейните снимки станаха вирусни в социалните медии и Instagram. 

Височината на Анелез Милтън е 5 фута 4 инча и тежи 60 кг. Тя има черна коса и кафяви очи. Размерът на роклята й е 4 (САЩ), а номерът на обувките е 7 (САЩ). Мерките на тялото й са 38-26-34.

Annelese е получила образованието си от местно училище в Сидни, Австралия. В гимназията тя се сблъска с тормоз, защото реши да се гримира, поради което напусна гимназията и изпълняваше задочно обучение. Annelese имаше ревност да влезе в моделирането още от тийнейджърските си години.

Анелез Милтън, родена и отгледана от родителите си . Името на баща й е г-н Милтън, а името на майка й е г-жа Милтън. Милтън много обича родителите си и тя има по-млад брат и по-голяма сестра. Братът на Annelese прави музика и той е рапър, докато по-голямата й сестра работи в рекламата и маркетинга, тя е рекламно и маркетингово момиче в социалните медии.

Когато Милтън беше на 14 години, тя участва в общия фестивал за лов на таланти „Girlfriend’s Model Search“ от най-ценния тримесечен младежки маг в Австралия. В крайна сметка тя стана на второ място в конкурса. 

Annelese се срещаше със сертифициран личен треньор и фитнес модел „Zac Smith“ и дори направи YouTube vlog канал в комбинация, наречен „Zac & Annie Channel“. Зак също може да бъде инфлуенсър в Instagram с около 700 хиляди последователи в своя IG Handle (@zacsmithfitness). За съжаление, двойката се раздели в началото на 2020 г. Тогава Анелезе излизаше накратко с 22-годишния базиран в Бризбейн изцяло модел „Хари Джоузи“ . Двойката се превърна в хоби на таблоидните клюки, след като той участва в американското телевизионно риалити шоу за запознанства „Too Hot to Handle“. Двойката в крайна сметка се раздели и Анелезе е необвързана в наши дни.

Към 2021 г. Annelese Milton бе спечелила от 100 000 до 500 000 долара. Тя печели около $1k до $10k на спонсорирана публикация. Annelese получава средно 3,4 хиляди харесвания и средно 282 коментара за нейните публикации. Анелезе си сътрудничи с много марки и по този начин печели от социалните медии.

new front page