Една от най-известните любовни истории в света на спорта може да бъде изправена пред скандал.

В обществените мрежи се появи информация, че Лионел Меси е изневерявал няколко пъти на Антонела Рокуцо, съгласно известния чилийски модел Даниела Чавес.

Това е същата жена, която неотдавна твърдеше, че е имала полови връзки с Кристиано Роналдо. Чавес описа, че “ 10-те най-известни мъже в Аржентина “ са излизали с доста девойки, визирайки и Меси.

“ Не прекалявайте, познавам други девойки, които излизаха с доста прочут номер 10 от Аржентина, той не е най-хубавият! „, предизвика моделката в порно уебсайт.

Меси и Антонела Рокуцо се познават от деца. Той се влюбил бясно от първия миг, само че прехвърлянето му в Барселона ги предиздвикало да се отдалечат един от различен. През 2010 година Лео и Антонела направиха обществен романса си, който остава постоянен и до през днешния ден и от който се родиха три деца: Тиаго, Матео и Чиро.

Родена през 1985 година в Чили, Даниела Чавес е издирван модел, която стана прочута през 2009 година, когато стана зайче на Playboy на 24-годишна възраст. Възходът в кариерата й се случи, откакто разгласи, че има връзка с португалския футболист Кристиано Роналдо, след което тя получава огромен брой оферти за работа, основно в Мексико, поради внушителните фотоси, които качва в обществените си мрежи и някои кавги. Даниела Чавес е работила в Televisa Deportes с популярност и известност в света на еротичното наличие, основно на кориците на списанията, преди да направи скок към OnlyFans.  https://novini247.com/

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НОВИНИТЕ И ПРЕЗ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛА НИ: HTTPS://T.ME/NDT1EU