ОВЕН – Денят не е подходящ за нови начинания и инициативи. Полезно е да работите по текущите си дела и преосмислите позициите си, ако те не водят до положителни развръзки.

ТЕЛЕЦ – Преценявате, че професионалната ви подготовка, ерудиция и изразена позиция са сериозни основания да заявите по-категорично претенциите си по отношение на възнаграждение и място в управлението.

БЛИЗНАЦИ – За много от вас денят ще е натоварен с отговорности и задачи, които не търпят отлагане. Каквито и настроения да витаят около вас, вашето ще е добро и енергично ще работите по делата си днес.

РАК – Не се заблуждавайте, че друг ще свърши работата ви, погрижете се сами за всичко, което предвиждате и разчитайте най-вече на себе си.

ЛЪВ – Денят е подходящ за самостоятелни занимания, само подготовка, привеждане в ред на документации, проучвания и анализи.

ДЕВА – Контролирайте завистта, гнева и алчността, защото са възможни и такива проявления днес. Погрижете се за здравето си, като засилите приема на плодове, витамини и повече движение.

ВЕЗНИ – Ще са ви нужни повече време и средства, за да решите въпрос, който считате за важен. Ще получите подкрепа от влиятелен човек, стига да формулирате правилно и точно исканията си.

СКОРПИОН – Не пренебрегвайте нуждата от време за решаване на въпроси, чието отлагане би задълбочило проблемите ви. Не подписвайте договори, в които има неясноти за вас и не предприемайте нови начинания.

СТРЕЛЕЦ – Ще покажете готовност да се включите в текуща задача и дадете заявка за по-сериозно обвързване, най-вече от професионален или бизнес – характер.

КОЗИРОГ – Програмата ви е наситена със задачи и отговорности, но няма да се затрудните особено в изпълнението им.

ВОДОЛЕЙ – Въпреки, че денят не е подходящ за нови начинания, вие ще пристъпите към тях с обмислени действия и това ще ви спести разочарования.

РИБИ – С повече упорство и работа ще довеждате делата си до положителна развръзка, с което ще благоприятствате финансите и стабилността си.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

  • Род Стюарт – Казвал ли съм ти скоро (BG subs) – HD