Нарастващата Луна в знака Везни ще спре ентусиазма на много представители на зодиакалните знаци. В този ден трябва да обърнете внимание на себе си, на мислите си. Новите дела трябва да се отложат за друг ден, но засега е по-добре да завършите започнатите и да съставите план за действие за в бъдеще.

♈ Овен

Овен, точно днес можете да почувствате дежавю. Вселената ще ви връща отново и отново към това, през което вече сте преминали или сте преживели. И не просто така! И за да ви обърна внимание към какво трябва да се стремите, кое е правилно. Звездите се съветват да слушат изпратените знаци. Те може да не са толкова забележими, но са много важни. Например, телефонът ви може да звънне точно в момента, в който вътрешно може да се запитате, прав ли сте за нещо?

Космически съвет: Дори и да не се чувствате в безопасност, Вселената все още ви защитава. Запомни това!

♉ Телец

Телци, днес трябва да прекарате деня в премерен ритъм. Тичане наоколо, суматоха, дела, грижи – това е всичко по-късно! Сега се концентрирайте върху себе си, своите мисли и желания. Отпуснете се, наслаждавайте се на времето си. Най-вероятно днес може да имате сън, в който ще бъде изпратено важно съобщение.

Космически съвет: Посветете днешния ден на себе си, на своите желания и мисли.

♊ Близнаци

Близнаци, не е време за блуд, униние и самота. Повярвайте ми, Вселената ви чува и изпраща вълни от любов, топлина и приятни изненади. Основното нещо е да видите тези малки камбани в заобикалящата суматоха. И помнете, само вие можете да осветите пътя си, да го направите така, че да не изгасне.

Космически съвет: Унинието, блудството и чувството за самота могат лесно да бъдат покрити с нещо наистина приятно.

♋ Рак

Раци, спрете да се укорявате за това, което сте искали, но не се е случило. Сега е моментът да направите план за постигане на целите си. Вселената е сигурна, че заслужаваш това, което искаш, и светът има нужда от теб. Затова бъдете търпеливи, помислете за бъдещето и тогава действайте. Желаните или възможности за него неусетно за вас ще дойдат при вас. Само сега малко и продължавайте да правите това, което сте правили досега.

Космически съвет: Спрете да се укорявате за нещо, което не се е сбъднало. Всичко има своето време!

♌ Лъв

Лъвове, спрете да си натрапвате мисълта, че трябва да направите нещо конкретно. Повярвайте ми, вашият смях, понякога странно чувство за хумор и външен вид ви правят уникални и специални. Вселената е сигурна, че другите се възхищават на способността, въпреки всичко, уверено да вървят напред, да поемат отговорност за всичко. Но все пак днес се опитайте да се върнете в ролята на начинаещ и опитайте да преживеете нещо отново.

Космически съвет: повярвайте ми, вашият наистина няма да подмине. И не твоето никога няма да бъде в живота ти.

♍ Дева

Дева, днес звездите ви съветват да се вслушвате във вътрешния си глас. Именно той ще ви каже, че всичко, което се случва в живота, не е случайно, а това, което не се е случило, е трябвало да бъде. Освен това внимавайте с хората около вас. Погледнете по-отблизо онези, които в труден период от живота останаха с вас и ви подкрепиха. Всичко това ще ви накара да разберете – всъщност вие сте свободни и всичко не е толкова лошо.

Космически съвет: слушайте вътрешния си глас и разберете, че всичко, което се случва, не е случайно.

♎ Везни

Везни, въпреки непостоянството си, вие все още сте много упорит знак от зодиака. И това е уникален подарък, акцент. Затова днес Вселената буквално крещи – фокусирайте се върху себе си, здравето си. И дори не става дума за това да започнете да се храните правилно, а и за мислите за себе си, чувствата. Вашата задача днес е да създадете вътрешен баланс. За това имате всичко!

Космически съвет: Бъдете силни днес и се опитайте да се подобрите.

♏ Скорпион

Скорпиони, днес можете да кажете с увереност, че сте там, където сте искали да бъдете, към което сте се стремили. Сега Вселената сякаш ще ви върне цялата любов, която сте дали през годините, превръщайки всичко това в нов път. Отпуснете се и се насладете на този магически период от живота, отстоявайте позициите си и не забравяйте наградата. И помнете, вие сте обичани повече, отколкото можете да си представите.

Космически съвет: Вие сте там, където сте се стремили дълго време и това, което сте желаели. Но ви очаква още по-голяма награда.

♐ Стрелец

Стрелец, днес повече от всякога можете да почувствате разсеяност и липса на концентрация. Всичко това обаче не е лесно. Това е вашият ангел пазител, който се опитва да ви предпази от зло. Но не забравяйте, че това състояние на нещата няма да продължи дълго. Скоро ще почувствате, че интуицията се събужда отново. Тя ще ви покаже пътя напред, ще даде отговори на много въпроси. Но въпреки това не можете напълно да изпитате свободата. Затова си струва да обмислите предварително в каква посока трябва да продължите.

Космически съвет: Разсеяността и липсата на концентрация няма да продължат дълго в живота ви.

♑ Козирог

Козирози, днес се доверете на интуицията и вътрешния си глас. В крайна сметка е време за голяма промяна. Но помнете, указанията, дадени в миналото в дадена ситуация, може да не помогнат сега. Следователно промяната във вектора на движение не е лоша. Просто се отнасяйте с уважение към това, което се случва и не се иронизирайте за това.

Космически съвет: Доверете се на интуицията си и не се измъчвайте с угризения на съвестта, ако трябва да действате различно от миналото.

♒ Водолей

Водолей, разберете, човек се движи по два начина. Или се страхува и се страхува от нещо лошо и съответно се опитва по всякакъв начин да се предпази от падане. Или се поддава на потока, но с цялата си душа и тяло вярва в най-доброто и доброто. Повечето вървят по първия път, но днес вие се опитвате да следвате втория. В крайна сметка, ако погледнете назад, ще разберете, че работата, извършена с цялото ми сърце, винаги ви е водила до резултата. Затова се доверете на интуицията си и смело продължете напред, въпреки всеки страх.

Космически съвет: слушайте сърцето си и не се страхувайте.

♊ Риби

Може би днес ще се почувствате сякаш не сте разбрани, нечути и не се стремите към това. Да, неприятно е, но повярвайте ми, именно този път и опит ще ви доведат до това, което искате. Само по този начин можете да се развиете допълнително и да научите нещо ново за хората около вас. Не се страхувайте от този път. Вселената знае, че се движите по начина, по който искате.

Космически съвет: Приемете ситуацията такава, каквато е. В крайна сметка само по този начин ще постигнете това, което искате.

  • Род Стюарт – Казвал ли съм ти скоро (BG subs) – HD