Днес, 29 февруари, ще бъде двусмислен ден, не е подходящ за провеждане на обществени събития или развлечения. През този период действайте внимателно във всичко, за да не влошите ситуацията и да не си навредите още повече.

♈ Овен

29 февруари няма да е добър ден. Ще бъде изпълнен с фалшиви илюзии и ненужни блудове. Малко вероятно е да успеете да избегнете неприятности, но положителните моменти ще преобладават през целия ден и ще има много от тях. Днес трябва да откажете да участвате в рискови експерименти и провокативни действия. През този ден си прекарайте добре далеч от градската суматоха, отделете време за почивка и се погрижете за здравето си.

Космически съвет: Не оценявайте критично действията на другите.

♉ Телец

Днес се въздържайте от необмислени действия. Изчакайте този неблагоприятен момент, без да предприемате активни действия. Решете всички важни задачи през първата половина на деня, когато имате възможност повече или по-малко успешно да се справите с всички задължения.

Космически съвет: Днес трябва да тръгнете на път.

♊ Близнаци

Вашата самоувереност и прекомерна амбиция могат да играят срещу вас и да предизвикат грешни действия. Бъдете внимателни при вземането на решения, действията ви трябва да са обмислени до най-малкия детайл. Днес ще срещнете важни хора, които ще могат да окажат помощ, когато имате нужда. Също така днес можете да отидете на гости, да посетите роднини, да се срещнете със стари приятели.

Космически съвет: Не разчитайте на късмета.

♋ Рак

Днес ще действате някак прибързано и импулсивно, емоциите ще ви доминират и ще ви тласкат към решителни действия. Настоящите обстоятелства на този ден ще ви помогнат да разгърнете творческия си потенциал и ще успеете успешно да реализирате плановете си. С подходяща упорита работа и скрупульозност в бизнеса днес има шанс да успеете и да постигнете впечатляващи резултати.

Космически съвет: Не поставяйте всичките си проблеми на плещите си.

♌ Лъв

Този ден ще бъде двусмислен, изпълнен с противоречия. По пътя ви могат да възникнат различни видове препятствия и трудности, ще бъде трудно или практически невъзможно да реализирате плановете си. Днес през деня ще има възможност за изостряне на конфликтната ситуация между вас и вашите партньори или близки. Опитайте се да сдържате емоциите си и да не се въвличате в излишни кавги и конфликти.

Космически съвет: В личния живот е важно да не ескалирате конфликтите.

♍Дева

Днес късметът ще бъде на ваша страна, шансовете за успех ще се увеличат и при определени обстоятелства ще успеете значително да успеете в бизнеса. В този ден можете да планирате и проведете значими бизнес и лични събития, да участвате в социални дейности. Днес е добре да завършите делата от изминалите дни, да извършите финансови транзакции, има голяма вероятност за бърза печалба.

Космически съвет: Ще бъде добре да си прекарате добре в спокойна обстановка.

♎ Везни

Ако днес успеете правилно да поставите акцентите и да решите приоритетните задачи, ще успеете и ще постигнете добри резултати в действията си. По това време може да ви предстои пътуване или събитие, не отказвайте, това ще бъде добра причина да създадете нови контакти и да си прекарате добре. Днес обърнете внимание на здравето си. Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Космически съвет: Помнете принципите си.

♏ Скорпиони

Този ден ще бъде благоприятен за креативни и амбициозни личности. Ще можете да изразите себе си и своите таланти. Представянето ви ще бъде на най-високо ниво, което ще ви тласне към решителни действия. Ще искате да създадете и реализирате своите съкровени мечти и планове. В този ползотворен ден се заредете със сериозно настроение и решавайте важни за вас проблеми. Приятелите също ще ви зарадват, срещите ще бъдат приятни и ще донесат положителни новини.

Космически съвет: Възможно е да се появят проблеми от минали дни.

♐ Стрелец

Този ден ще бъде изпълнен с приятна информация, която ще се превърне в отправна точка за вашите по-нататъшни действия. По това време много неща в живота ви ще се променят към по-добро. Няма да можете да избегнете някои трудности по финансови въпроси, но като цяло събитията през този ден ще се развият положително за вас. През този период е добре да се правят покупки и големи придобивания. Въпреки това, не приемайте парите прекалено леко, всички действия трябва да бъдат оправдани.

Космически съвет: Ще има възможност за злощастни грешки.

♑ Козирог

Този ден ще бъде приятен за вас във всяко отношение. Можете спокойно да разчитате на успех в планираните дейности. Нещата ще се наредят, нуждите и желанията ви ще бъдат удовлетворени. Днес всичко, което се случва, няма да предизвиква у вас съмнения или негативни емоции. Ще можете бързо да променяте плановете си, да импровизирате и да бъдете в точното време и на точното място. Вечерта ще е време на щастливи съвпадения.

Космически съвет: Избягвайте всякакви ексцесии.

♒ Водолей

Днешният ден може да изостри натрупаните противоречия между вас и околните. Не се водете от емоциите, сдържайте амбициите и противоречивите си чувства. Като цяло обаче всичко ще се получи доста добре, ако решите да действате внимателно, което ще ви помогне да избегнете грешки. Днес е възможно да срещнете интересни хора, това може да е началото на една шеметна романтична история.

Космически съвет: Бъдете уверени в себе си и своите способности.

♊ Риби

Този ден ще бъде наситен с приятни събития. Очакват ви изненади, неочаквани подаръци и добри новини. Много събития ще се развият спонтанно, но това ще е във ваша полза, няма да се случи нищо лошо, което да ви разочарова или обезпокои. Възползвайте се от този благоприятен момент, за да реализирате смел план, да направите нещо, за което отдавна мечтаете.

Космически съвет: ще се появят идеи, които могат да бъдат оживени.

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国–保加利亚
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА