Седмицата започва със секстил на Меркурий и Сатурн, благоприятен за работни въпроси. През този период нарастват предпазливостта, математическите и логическите способности, критичността, скептицизмът, практичност, честност, прямота, сериозност, отговорност, търпение и трудолюбие. Логиката и паметта, интелигентността и способността за изчисляване и планиране на действията също се подобряват. Това води до факта, че през този период има добра възможност за извършване на работа, която изисква всички тези качества, а също така се повишава способността за учене и самообразование. Това означава, че ще се радваме да учим. Като цяло, страхотен аспект за понеделник, нека го проверим. И звездите няма да ви подведат.

Овен , ситуацията в личния живот се развива доста бързо, не са изключени ярки срещи и запознанства. Двойките също могат да преживеят вълнуващи и внезапни промени.

Телец , вашата упорита работа се отплаща и днес може да получите признанието, което сте чакали. Прекъснете рутината си и опитайте нещо ново.

Близнаци , предстоят ви няколко официални срещи, възможно е и командировка. В този ден е много важно да имате бистра и трезва глава.

Рак , не се занимавайте доброволно със странични неща и неприятности. В близко бъдеще ще искате да давате заповеди, но околните може да са против.

Лъв , обръщайте специално внимание на дреболиите, особено в документите. Те може да съдържат грешка, която можете да коригирате, или ключ към правилното решение на всеки проблем.

Дева , предстоят емоционални разговори и не непременно на приятна тема. Трябва да се контролирате, за да не кажете ненужни думи.

Везни , добър ден за установяване на професионални отношения с авторитетни хора, контакт с началника. Вашата ефективност ще бъде оценена.

Скорпиони , не се отказвайте от приключенията и спонтанните решения, те могат да ви върнат вълнението от ежедневните дейности. Позволете си да се забавлявате малко.

Стрелец , ако в близко бъдеще се съсредоточите само върху себе си, тогава е възможен раздор с близките. По-добре е да обърнете внимание на другите, за да избегнете конфликти.

Козирог , не са изключени ежедневни проблеми, които ще имате шанс да преодолеете благодарение на практичността. Бъдете внимателни с вода, водопровод и други комуникации.

Водолей , вероятно има внезапно събитие, което ще промени плановете ви. Ако не е свързано с работата ви, не забравяйте да предупредите ръководството, за да не ви загубят.

Риби , ще успеете да се сближите с човек, който може да допринесе за кариерното ви израстване. Това обстоятелство може да предизвика ревност сред колегите, така че дори не си помисляйте да се хвалите. И Звездите няма да ви подведат!