Колко сладки и изкушаващи са дами? Какъв вкус има всяка зодия? Нека разберем, а след това всеки да си избере според вкуса.

Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец – единственото сравнение за тези знаци си остава огън и страст.

Зодия Овен е горещ шоколад! Този десерт не е за всеки, а само за любителите на сексапила и вълнението. Огнени и горещи, на тези дами им трябва постоянно нажежаване. Така че ако не харесвате много емоциите и силната тръпка, не се опитвайте дори да вкусите от този топъл шоколад.

Зодия Лъв е карамел! За божествена наслада е необходимо много търпение с този десерт. Тук трябва да се действа много прецизно – нито много бавно, нито много бързо. Резултатът е неповторим вкус и прекрасно украшение в живота.

Зодия Стрелец е аеро шоколад! Единственото сравнение за тях е шампанско. Празнично усещане с всяка хапка. Символизиращ буйния темперамент на зодията, този вкус показва също и техния блясък, като нежно гали сетивата.

Земни знаци: Телец, Дева, Козирог – носещи в себе си елемент на изненада, тези знаци имат вкус с интересна комбинация, от която трудно се отказва.

Зодия Телец е шоколад с кокосов пълнеж! Тази дама е нежна и ароматна, също като кокосовия пълнеж, но също така е категорична в завладяването на сетивата ви. Тя не може да те отегчи, защото следва своята цел с нежни извивки. Как да не кажеш Мхмм след вкусването й?

Зодия Дева е шоколад с орехи! Твърд десерт с божествен вкус. Съчетание от възбуждаща недостъпност и предизвикателство. С тази дама има два варианта. Единият е да ви разтопи от удоволствие, а другият да ви счупи някой зъб.

Зодия Козирог е пияна вишна! Отличаващи се от традиционния вкус, тези дами са луксозни и не са за малки момченца, а за доказали се мъже. Опияни ли веднъж, ще ви държи цял живот.

Въздушни знаци: Близнаци, Везни, Водолей – тези дами са изкусителни, очарователни и неустоими. Също като флирта към тях трябва да се подходи с финес и да се демонстрира наслада от всяка хапка.

Зодия Близнаци е кокосов бонбон! Тази атрактивна външност е последвана от по-твърда вафличка и накрая невероятно нежен пълнеж. Абсолютен източник на разнообразие и страст… и страст… и разнообразие.

Зодия Везни е ягода, покрита с шоколад! Този изискан десерт просто не може да се откаже. И как? Та той е толкова омаен, ароматен и сладък, дори изненадващ. С тези дами първата хапка е божествена. След това обаче идва леко киселият вкус на техните изисквания, но това в никакъв случай не би могло да помрачи тяхната сладост и насладата, която доставят.

Зодия Водолей е целувка! Различни от другите, тези дами притежават хем семпъл, хем царствен вид. Също като целувката – едновременно твърда и мека, засищаща и събуждаща копнеж за още и още. Има едно условие за тази така вкусна наслада и то е оригиналност и търпение всеки ден.

Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби – с тези знаци е препоръчително да се действа много внимателно и бързо, защото преди да усетиш завладяващия им вкус, те могат да ти се изплъзнат.

Зодия Рак е конфитюр! Това сладко изкушение не може да се яде просто така. За него ви трябва филийка, а защо не и малко масло? Така и дамите от зодия Рак са нежни и уязвими и имат нужда от своята опора и сигурност, за да демонстрират най-невероятния си вкус. Но внимавайте, защото ако бъркате грубо в буркана, могат да ви залепнат пръстите… за дълго време.

Зодия Скорпион е желе! Този десерт е за тези, които не се страхуват да се изцапат и не се страхуват от големите хапки. С галещ вкус от началото до края, от тази наслада за небцето може да ви заболи корема. Затова с тези дами много трябва да се внимава, защото те носят както мекота и сладост, така и силни болки.

Зодия Риби е сладолед! Кой не обича сладолед? Та той е най-любимият десерт. Характерното за него е, че дори да ти стане тежко, не можеш да се спреш. Така и представителките на зодия Риби като сладоледа са най-желани и най-търсени, тъй като привличат не само с вид, но и с чувствен аромат и вкус. Но внимавайте – отхапвайте равномерно и постепенно, защото при агресивно отхапване могат да ви сковат зъбите.
http://dama.bg/